Las Vegas !!!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Las Vegas !!!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Las Vegas !!!!

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

13 Oktober 2005 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hoi allemaal,

Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk onze belevinissen in Las Vegas.

Dinsdag 4 Oktober.

We zijn laat opgestaan en ontbeten, we waren rond 12.00 uur in een grote Outlet Shopping Mall aan het eind van de strip.
Het is daar lekker koel door de airco, buiten is het te warm om te lopen.
Er zijn veel winkels en Hennie is daar naar de kapper geweest.
Daarna verhaal gemaakt en die op Internet gezet.
Er is Wifi in het hotel,maar alleen bereikbaar in de Lobby.
Dus daar zitten we dan alles te tikken en op Internet te zetten.
Daarna zijn we gaan eten in het Hotel Flamingo Hilton, die hebben een buffet en dat was heerlijk.
Hennie had veeeeeels te veel gegeten en had er pijn in haar buik van.
Daarna zijn we over de strip gaan lopen en zijn bij meerdere Hotels en Casino's binnen geweest.
OA bij Paris, daar staat de Eifel toren en die loopt binnen ook nog door in het casino zelf. Alles is in de stijl
van Parijs. Zelfs de metro ingangen ontbreken niet. Toen bij Bellagio de fonteinen gefotografeerd, daarna door naar de
Monte Carlo, New York, daar hebben ze allerlei spullen vanuit NY. Ook zit daar de Coyote Ugly bar. Hier moet je alleen
10 dollar entree betalen. Hebben we maar niet gedaan, we waren in Denver er al binnen geweest.
Vervolgens naar Excaliber en Tropicana. En toen terug naar het Hotel. We hebben toen nog wel met de auto de hele strip
gereden. Cool hoor met al die Neon. Die hebben we ook nog op de foto gezet. Uiteindelijk waren we pas rond half 2 terug
in ons Motel.

Woensdag 5 Oktober.

We zijn laat opgestaan en hebben ontbeten naast het motel in een Casino.
Rond 13.00 uur zijn we met de auto naar de MGM gereden en daar geparkeerd. In alle hotels kan je nl gratis parkeren
waren we achter gekomen, dus daar zijn we maar van gaan profiteren. Scheelt toch wel weer een stuk lopen. Alhoewel, je
komt altijd gelijk in het casino terecht van zo'n hotel en wil je dan naar buiten moet je het hele casino doorkruisen.
In de hoop natuurlijk dat je daar gelijk blijft hangen aan een automaat voor een aantal uren. Maar dat hebben we
niet gedaan.
Binnen in het Hotel hebben ze een groot stuk gemaakt voor Leeuwen. Toen wij er waren zaten er 3 jonge leeuwen in van
nog geen jaar. 2 trainers waren met ze aan het spelen. Cool hoor...
Na een hoop foto's gemaakt te hebben zijn we door gegaan naar buiten. Dat was erg heet. we zijn naar M&M World geweest.
Daar heb je 4 etage's met van alles van M&M's, je kan het zo raar niet opnoemen of ze hebben het wel.
Ook hebben ze daar buizen met alle kleuren M&M's erin, die kan je dan zelf eruit halen per kleur. Natuurlijk vallen er
ook een hoop naast. Iedereen loopt die dan op te eten, lekker hoor. In heel Las Vegas zie je mensen lopen met de gele tasjes van
M&M World. Het was erg gaaf hoor, maar alles was ook weer heel duur. Nu heb IK trouwens eens een T-Shirtje gekocht.
Natuurlijk met M&M world erop.
Daarnaast zat de Coca Cola store, ook deze had 2 etage's met allemaal cola stuf. Je kon er ook div. smaken cola proeven.
We zijn zo lang in die 2 winkels geweest dat het al einde van de middag was.
We zijn toen terug gegaan naar het Motel, daar heb ik een was gedraaid en Paul heeft op Internet gezeten.
's Avonds zijn we bij Circus Circus gaan eten. Ik heb mij toen erg rustig gehouden.
Rond half 11 hebben we een helikopter vlucht over/naast de Strip gemaakt. Cool is dat hoor, je ziet dan pas dat de stad
erg wijds is. In de wijde omtrek is overal verlichting. Daarna zijn we nog naar het Luxor en het Mandalay Bay Hotel geweest.
Vervolgens ook weer een rondje met de auto over de Strip, dat is eigelijk het coolste. In die Helikopter vlieg je nl
naast de Strip en met de auto zit je er middenin. Het is best druk maar dat is niet erg want dan kan je erg langzaam
rijdend overal langs.
Rond 1 uur waren weer terug in ons Motel, enigszins gesloopt.

Donderdag 6 Oktober,

Vandaag weer laat ontbeten, eigenlijk zonde van de tijd, maarja. Je kan niet laat erin en vroeg er weer uit. Wij in iedergeval
niet. We hebben de auto weer geparkeerd bij het MGM Hotel en zijn vandaar met de Monorail een rondje stad gaan maken.
Deze monorail rijd niet over de Strip maar er achter langs, dus zie je ook nog wat andere dingen.
Daarna hebben we de auto in de garage van het nieuwe Wynn Hotel gezet en zijn naar de fashion Mall geweest, daar hebben
ze erg veel leuke winkels. Paul heeft er een geheel nieuw luchtje gekocht van Carlos Santana,ruikt lekker jo.
Daarna zijn we naar het Aladin Hotel gegaan, die hebben ook een Dessert Shop Winkelcentrum. De meeste hotels hebben wat
winkels deze had er dus maar liefs 140. en dan ook nog 10 restaurants en verschillende kraampjes. Een aantal ervan hebben we gekeken en de rest helaas niet.
We zijn heel even terug gegaan naar het Motel en toen daarna gelijk weer door naar Fremont Street. Daar hebben we ook de auto
weer gratis kunnen parkeren en zijn toen bij de Golden Nugget gaan eten. Dat was ook weer erg lekker, en een heerlijke brownie's
dat ze hadden. Mmmmmmmmm.......
Daarna zijn we in de Fremont Street naar de Licht Show gaan kijken, de neon gaat dan uit en dan projekteren ze er een film oid
op het plavond van de overkapping. Gaaf gedaan hoor. Alles staat trouwens in het teken van Las Vegas 100 jaar !!!!
Op een kruising van de Fremontstreet was een bandje, ze hadden zwarte pruiken op en rode glimmende blousjes aan.
Ze zongen Soul nr,s van de jaren 70 zoals van Tavares en Hot Chocolet was echt gaaf.
Daarna zijn we naar de show van Treasure Island geweest, en vervolgens nog even naar het Palms Hotel. Iemand had ons verteld
dat het restaurant van dat hotel op de bovenste etage zat en dat je daar dus een geweldig uitzicht over de stad hebt.
Daar was het zo druk en moest je in de rij om naar boven te gaan, daar hadden we geen puf meer voor. We hebben toen vanaf
het dak van de garage foto's gemaakt van de Neon.
Als afsluiting van de "laatste avond" alweer in Las Vegas nogmaals een rondje Strip gereden en toen naar het Motel.

Vrijdag 7 Oktober,

Vandaag wat beter op tijd gegeten en toen eerst nog even naar de Forum Shops in Caesars Palace geweest. Die hadden dus ook
veel meer winkels dan we hadden gedacht. Ik heb daar op de valreep een gave ketting gekocht. Ook nog een aantal foto's
gemaakt.
Rond half 13 reden we pas weg uit Las Vegas. Allebei hadden we wel zoiets dat we hier zeker terug willen komen.
En dan hebben we nog niet eens gegokt.
We hebben lang nog niet alles gezien, we willen ook een volgende keer zeker naar een show.
Nu gaan we op weg naar Death Valley. Nog meer de hitte tegemoet.
Onderweg hebben we in Pahrump nog een burger gegeten, toen door via een mooie route naar de Furnace Creek Ranch.
We hebben niet de hele uitgebreide route genomen want het was erg heet, en daar hadden we echt geen puf voor.
Alle bezienswaardigheden doen we de volgende dag. Alles wat we willen zien ligt nl vlakbij Funace Creek.
Rond half 5 waren we toen al in ons Hotel.
Ze hadden daar een zwembad en daar zijn we toen lekker in gegaan. Nou lekker was het wel als je erin zat, het was nl 84F,
maar zodra je eruit ging kreeg je het ondanks de warmte erg koud.
We zijn toen snel naar onze kamer gegaan en hebben daar na een heerlijke douche nog even buiten gezeten.
Opeens liep er een vos nog geen paar meter bij ons vandaan. We zaten nl aan een golfterrein en daar liep hij heerlijk te
wandelen.
Hebben wat gegeten en zijn daarna vroeg gaan slapen.

Samenvattend: Las Vegas is erg cool, er is veel te zien en te doen. Het is een echte fantasie wereld voor volwassenen.
Maar wat geeft dat, de amerikanen kunnen hier naar toe om een glimp te kunnen zien van een aantal steden uit Europa.
En als je dat wilt kun je dag en nacht in het Casino doorbrengen, nix voor mij hoor, maar alle casino's zitten erg vol met
allerlei soorten mensen.
We komen hier zeker nog een keer terug !!!!

Grtjzz Hennie & Paul

• 13 Oktober 2005 - 09:43

Jan...s..:

nou hennie en paul july zien een hoop eten een hoop en doen veel leuke dingen wel goed dat je gratis kan parkeeren dat scheel toch veel geld

• 13 Oktober 2005 - 19:17

Maaike:

Heee avonturiers!!
    Vonden jullie die helikoptervlucht niet eng??!! Geen hoogtevrees of enge schommelingen? Kus!!