Chicago Part Two
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
17 Oktober 2009 | Verenigde Staten, Chicago
Miles: 4079
Temperatuur: 41F brrrrrr.......
Vandaag onze laatste hele dag in Chicago.
We zijn gisterenavond veels te laat gaan slapen, pas rond half 2. Vanmorgen waren we dus niet super fit.
Wel voor 9 uur ff wat gegeten en toen op ons gemak alles gedaan, ook de rest van het verslag en de foto's, maar dat is jullie waarschijnlijk al wel opgevallen.......
Het regende weer dus we hadden geen haast. Om 12.15 zijn we vertrokken naar de stad, naar de Oprah Store.
Die zit tegenover de studio waar we in 2005 ook zijn geweest. Je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het met een logo van haar " de O" erop. En natuurlijk tegen leuke prijzen. MMMmmmmmm......
Je mag er geen foto's maken op 1 plek na, dat is een stoel met een TV scherm erboven waar zij natuurlijk op staat.
Dus dat hebben we gedaan in een aantal standen.
Daarna zijn we teruggereden richting de binnenstad. Daar was het erg druk, geen parkeerplek te krijgen.
Onderweg was het trouwens ookMegadruk. Chicago met de auto is niet echt fantastisch. Dus voor een volgende keer nemen we gewoon het openbaar vervoer. Dat is betaalbaar en rijd regelmatig volgens zeggen.
De auto konden we dus echt niet kwijt, ja voor heel veel geld, rond de $40,- voor 3 a 4 uurtjes. We zijn toen nog ff naar de wijk Lincoln gereden en daarna door naar de Woodfield Mall. Daar waren we rond een uur of half 5. We zijn toen eerst bij de Cheesecake Factory wat gaan drinken met natuurlijk een lekker stuk Cheesecake erbij.
Daarna wat gaan shoppen in de Mall. Paul heeft voor de verandering nog maar een T Shirtje van Chicago gekocht en ik een leuk creditkaart mapje van Chococat. Die was te koop in een winkel waar ze alleen maar spullen van Miss Kitty hadden. Cool hoor. Na dit alles zijn we Giordano's op gaan zoeken in Rosemont, dat is een pizza restaurant waar ze de lekkerste stuffed pizza's hebben. Dat moesten we natuurlijk ff checken. Gisteren in de stad moesten we erg lang wachten. Nu maar 20 minuten, dat hebben we maar gedaan. Je kon tijdens het wachten je pizza al bestellen en als je dan aan de beurt was dan was je pizza ook al bijna klaar. We hebben een smal genomen want na de Cheesecake van vanmiddag hadden we niet echt super honger. De Pizza was lekker maar niet zo speciaal dat we hem echt nog eens moeten eten. Hij is gevuld, en heeft een dikke korst, die hebben we dus niet opgegeten. Hij lijkt denk ik op een panpizza en ook wel een beetje op een quiche. Rond half 22 waren we weer in het hotel. Bij de bali
gevraagd of we morgen de kamer iets langer mogen hebben, we moeten er nl om 11 uur uit. Nu mogen we tot
ongeveer 12 uur blijven, dat scheelt weer. Kunnen we lekker op ons gemak alles organiseren.
We gaan nix speciaals meer doen, alleen nog ff voor dat we de auto terugbrengen ergens lunchen denk ik.
Gisteren zijn we trouwens ook nog in het Hard Rock Cafe geweest, ook daar heeft Paul nog een shirtje gekocht en ik wat bedels. Ook de Harley store hebben we nog ff aangedaan. Die had nix byzonders, alle shirtjes daar waren in rare kleuren.
Morgen gaan we rond half 3/3 uur de auto terug brengen en dan met de shuttle naar het airport.
Dan inchecken en dan maar hopen dat we geen vertraging hebben. We vliegen om 6.05PM en zijn als het goed is om zondag ochtend om 9.20 in ASD.
Ff voor Ferry & Trees, haast jullie maar niet want het duurt minimaal een half uur voordat we overal doorheen zijn.
We hebben iets meer bagage als op de heenweg, 2 grote, 2 kleine koffers plus een grote tas en de PC.
Dus kom maar met de Rose Limo, ik hoop dat het allemaal past !!!
Nou dit is het 1 na laatste verslag. Ik maak er nog 1 als we weer thuis zijn.
Dus voor nu, de Grtjzzz maar weer van Ons.
Wij gaan zo lekker pitten en bij jullie is het alweeer zaterdagmorgen.
Q&A:
Wietske:
Ik kom echt wel ff snel langs hoor als we weer thuis zijn, ff Hugs & Kisses voor de Kids en jullie en dan lekker naar huis, beetje kudderen en heerlijk vroeg naar bed.
Thea & Louk: Leuke vakantie gehad ???
Ik denk het wel, lekker gerelaxed denk ik.
Ferry & Trees: Volgend jaar staat nog niet voor 100% vast, Don & Mary Ellen moeten eerst nog wachten op akoord van hun verlof en dan ook of de Timeshare beschikbaar is in de gewenste periode.
Carl: Rosemary & George zijn met een fijne regeling retired, dus die hoeven niet te werken. Relaxed he ????
Christophe: Leuk om te horen dat jullie het toch wel fijn vinden dat ik er maandag weer ben. Nu de vraag of ik het wel fijn vind ???
Ik heb jullie en kantoor niet echt gemist hoor maar ik vind het toch ook wel weer leuk om weer aan het werk te gaan.
Ron & Anja: We hebben heerlijk gegeten en idd een hoop gekocht. Maarja de $ staat gunstig en waarom zou je dat dus niet doen. Het zijn allemaal leuke dingen.
17 Oktober 2009 - 09:54
Trees En Fer:
Geniet nog maar even van die laatste dag en dan lekker slapen in het vliegtuig, hebbie tijd zat voor. Wij komen met jullie Roze Limo (zal wel ff wennen zijn)voor jullie dan (na al die supergrote Cars) Zien jullie op Schiphol, doei -
17 Oktober 2009 - 12:06
Carl:
Zie jullie thuis,
groetjes.
(ik wou dat ik zo'n regeling had). -
17 Oktober 2009 - 15:22
Louk En Thea:
Na alle verslagen ga ik nu foto's kijken.
En voor jullie, een hele goede reis terug naar huis.Probeer maar lekker te slapen,tijd zat, scheelt weer voor de jet-lag.
groetjes van ons -
17 Oktober 2009 - 20:35
Jan......s:
pettige vlucht naar huis tot zondag groetjes -
17 Oktober 2009 - 23:23
Willem:
Goede vlucht en alvast welkom thuis...