Amsterdam - Phoenix - Tempe
Door: Hennie & Paul
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
28 Januari 2011 | Verenigde Staten, Tucson
Hier weer ff een berichtje van Ons vanuit Amerika !
Ja, jullie denken vast ze zijn net terug !
We gaan voor 2 en halve week naar Tucson in Arizona naar de grootste Jewelry & Gemshow van The States. Er zijn op 40 a 50 verschillende
locatie's in de stad allemaal shows. Retail & Wholesale Shows. Ik ga mij dus wel vermaken daar.....
We logeren voor een dag of 10 bij Gary, de broer van George. Rosemary & George komen ook naar Tucson met
hun RV. Zij verblijven daar op een RV park. De andere dagen zitten we in een Motel in Tucson.
Het begon alleen iets minder goed.........
We zijn met de trein naar Schiphol gegaan, nadat Paul zijn ouders ons hadden afgezet op het station in Den Haag.
Aangekomen op Schiphol bleek dat onze vlucht gecanceld was vanwege hevige sneeuwval in Washington.
Oke..... dachten wij toen. Na een bezoekje aan de United balie zijn we omgeboekt naar een andere vlucht via Chicago en dan naar Phoenix.
Ipv 12.15 vertrokken we al om 11 uur. Dat was haasten, we waren er nl pas om half 10. We hebben nog ff dollars gewisseld en zijn toen snel naar de gate gegaan.
Om 13 uur plaatselijke tijd ( het is daar 7 uur vroeger ) waren we in Chicago, daar was het ook wit en -4 graden. Er stonden een hoop sneeuwschuivers op het vliegveld.
We waren snel door de immigration, koffers weer afgegeven en toen ff naar buiten geweest. Daar was niet erg veel te zien.
Vervolgens met de Airtrain naar de andere terminal. Door de security, dat ging ook weer erg snel en toen eerst een Frappocino
van Starbucks. Onze vlucht naar Phoenix gaat pas om 17.30, we hebben dus nog een lange zit.
Helaas er is vertraging omdat het vliegtuig later komt dan gepland moeten we ook ineens naar een andere gate gelukkig wel in dezelfde vleugel van C29 naar C22.
Daar bleek de vertraging 2 minuten meer te zijn dan eerst gemeld, na een tijdje liepen er ineens mensen weg bij de gate, bleek de vertraging nog meer te zijn en daardoor weer een andere Gate.
Nu moesten we weer helemaal terug naar B9 lopen, B9 is tegenover de security waar je binnenkomt.
We vlogen uiteindelijk om 18.10 uur weg en waren 21.15 in Phoenix, maar omdat de tijd hier terug gaat was het hier 20.15 uur.
Daarna de koffers halen, stopte de band er ineens mee en moest een vrouw over de band naar beneden kruipen om de koffers te pakken.
Gelukkig waren onze koffers vooraan en konden we snel weg, op naar de bus voor naar de car rental.
we hadden nu de kleinste auto genomen omdat we in de stad blijven.
Konden we kiezen tussen chevrolet HHR en wat Honda en Kia, we hebben natuurlijk voor de Chevrolet gekozen.
Is nog ruim en 5 deurs, er staan 5049 Miles op de teller, dan op naar het Hotel, en daarna even naar de Burgerking voor een Hopper, heerlijk hoor.
Daarna terug naar het hotel, kleden we ons uit gaat me telefoon wekker af, 06.30 uur in nederlend, haha.
Nou de reisdag heeft dus precies 24 uur geduurd, het is hier nu 22.30 uur.
Dit was het ff voor nu. later meer !
Grtjzzz Hennie en Paul.
28 Januari 2011 - 23:44
José:
Hallo Hennie en Paul, fijn dat jullie zijn aangekomen op de plek van bestemming ;)
Nou, ik ben weer benieuwd naar jullie belevenissen! We houden contact via Skype hoor!
Hier is het weekend gelukkig weer begonnen, ff geen werk!!
Hoor/zie jullie laterzzzzzzzzzzzz -
28 Januari 2011 - 23:46
Monique:
Nou......dat is een aardige reis geweest!!! Maar ja, jullie zijn goed aangekomen. Ben benieuwd hoe het weer is maar hoor ik vast nog wel. Heel veel plezier en tot het volgende verslag.....
Monique en Willem -
28 Januari 2011 - 23:48
Corriejanne:
Na zo'n begin kan het alleen maar steeds beter worden. Heel veel plezier !! -
29 Januari 2011 - 07:12
Louk En Thea:
Hallo Hennie en Paul,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Na wat hobbels is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen. We zijn natuurlijk weer nieuwsgierig naar jullie verhalen over deze vakantie. Geniet maar van alles en heel veel plezier.
Groetjes Louk en Thea. -
29 Januari 2011 - 08:11
Lenny:
Hoi hoi,
Dat was een lekker reisje, ik zie jullie al lopen rennen :)!!!! Niks voor jou Hen!! Maar ja al met al is het toch goed gekomen!!! En er staat jullie (jou) heel wat leuks te wachten met al die shows. Ik ben heel benieuwd!!!! Neem maar veel mee en maak leuke foto's!! Ik heb weer een tik van de griep te pakken, al vanaf maandag, en hoest en snuit me te pletter. Ja dat heb je he als je een griepprik hebt gekregen!!! Ik ga dus vandaag denk ik niet naar Fer en Trees.
Nou jongens veel plezier en geniet van die 2,5 week!!!!! Laat ook wat horen via Skype!!!! Ik stuur wel ff een mail naar jullie.
nou doeieieieieiei
dikke kus
Lenny -
29 Januari 2011 - 08:41
Lieven Vercruysse:
Jullie krijgen er maar niet genoeg van ! Wel een lastige startdag, het vervolg zal hopelijk vlotter gaan ! Veel plezier ! Lieven en Agnes -
29 Januari 2011 - 08:47
MoJo:
Heerlijk dat jullie weer in de States zijn! Veel plezier en in Arizona zullen jullie vast beter weer hebben dan hier, lekker hoor!
Die sneeuw in Chicago is wel weg toch in september? ;-)
Jos & Monique
29 Januari 2011 - 13:44
Trees:
Hoi Hennie en Paul nou het is hier 5 graden onder nul dus koud er lag vanmorgen allemaal wit op de daken maar geen sneeuw hoor gelukkig niet,maar als ik het zo hoor hebben jullie verschillende vliegvelden helemaal bekeken in volgelvlucht, erg lang onderweg geweest maar als je dan lekker achter een kop koffie en een broodje mac zit is wel weer lekker,nou ik hoop ook foto's van jullie te ontvangen die gaan dan weer in mijn album hoor,en Hennie als je kijk voor stenen wil je dan zo een grote steen meebrengen ben ik helemaal weg van hoor wel dan wat het kost, maar luitjes geniet er verder van hier vandaan veel groetjes dikke kus Trees -
29 Januari 2011 - 14:14
Trees En Fer:
Hallo Paul en Hennie, zo, na al die vliegveld perikelen en sneeuw enzovoort zitten jullie nu toch lekker in Phoenix met straks een temperatuurtje van 23 graden celc. Tevens een leuk klein en bijna nieuw Chevroletje onder je zitvlak, wat wil een mens nog meer. Ja, en Hennie een Frapocino en een Hoppertje, dan is het leven weer helemaal mooi. Wij wensen jullie, vanuit een bevroren Nederland een paar hele fijne weken. Veel plezier, doeiiii
29 Januari 2011 - 14:15
Trees En Fer:
29 Januari 2011 - 16:24
Corry:
Wat een gedoe zo'n eerste dag,maar nu kan de fun beginnen.Veel plezier en groeten .Corry -
29 Januari 2011 - 16:24
Corry:
30 Januari 2011 - 14:00
Ineke:
Zondag pas je mail gelezen. Wat een start . Het kan nu alleen maar rustiger en warmer worden. Veel plezier , ben weer benieuwd naar de foto's. fijne dagen en tot gauw. groetjes van ons 3tjes uit schiedam. -
31 Januari 2011 - 15:05
Jan...s:
ik hoop dat je veel kraale vind hennie
GR...ja -
31 Januari 2011 - 16:51