Usa Carshow in Lenox & Amsterdam
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
19 September 2010 | Verenigde Staten, Amsterdam
Miles: 12862
Temperatuur: 61 F
Hi Guys, ik ben er weer..... De kralerij is nu ff over, we schakelen nu ff over naar USA Cars !
Dus nu ben ik weer aan de beurt om de zaken te verslaan.
Vandaag ons laatste gezamelijke ontbijt gehad bij Donna. We hadden Bagels met sundried tomato creamcheese en roerei.
Ik had 's avonds alles al ingepakt dus hoefde alleen nog maar de laatste dingen in de koffer te doen.
Paul moest nog wel alles regelen. Donna heeft gisteravond voor mij een aantal glaskralen gemaakt. Ze zijn
allemaal verschillend. Er zit 1 grote ronde bij en die is echt super gaaf !!! Ik mocht alleen zelf de kleuren uitzoeken en daarna is zij zelf aan de slag gegaan. Uiteindelijk zijn we rond half 11 weggereden bij haar.
Ze vond het erg jammer dat we al weggingen, we hebben veel lol gehad met zijn allen.
We zijn via de Interstate naar Lee gereden. Dat is een kleine plaats net een paar mile voor Lenox in MA.
Rond half 2 hebben we daar eerst een Motel geregeld en daarna zijn we doorgereden naar Lenox.
De Carshow was net iets buiten het centrum. Ook hier in het centrum staan weer een hoop gave houten huizen met veranda's. Sommige zijn mooi en andere zien er echt niet uit. Ze zijn ook allemaal verschillend.
In het centrum hebben ze een aantal gallery's, daar zijn we ook nog ff wezen kijken. Verder is het er erg rustig. je kan er een kanon afschieten. Rond 14 uur waren we bij de Carshow, er waren nog niet echt super veel auto's, dat viel een beetje tegen. We hebben alles wat er stond bekeken en natuurlijk op de foto gezet.
Rond half 4 zijn we ff naar het centrum van Lenox geweest, daarna zijn we een heerlijke steak gaan eten.
Na het eten zijn we naar ons Motel gegaan en zijn we niet te laat gaan slapen.
Alle dagen bij Donna zijn we veels te laat naar bed gegaan dus het was ff nodig om wat slaap in te halen.
Zondag 19 September,
Miles: 13037
Temperatuur: 59F
Vandaag ons niet echt gehaast. Heerlijk een ontbijtje in het zonnetje voor de deur van onze kamer gegeten.
Daarna nog ff gekeken waar we uiteindelijk vandaag naartoe zouden rijden. Iets over elven reden we weg.
In Lenox zelf stonden vandaag ook een aantal oude auto's. Daar hebben we ook ff gekeken. Rond 12 uur waren
we weer op de Carshow. Vandaag stonden er meer auto's dan gisteren. Het weer was heerlijk, zelfs een beetje te warm. Ook weer alle auto's bekeken en op de foto gezet. Paul heeft een T-Shirt van de show gekocht en ook nog een T-Shirt van 2009 gekregen. Om half 3 hebben we het voor gezien gehouden en zijn we doorgereden via de 20 W richting Amsterdam. Onderweg zijn we de nodige leuke auto's tegen gekomen. We zijn dus regelmatig weer aan het keren geweest om eea op de foto te zetten. Ook zijn we nog langs een racetrack gekomen waar ze met dragraces aan het racen waren. Helaas was het afgelopen toen we daar het terrein opreden. Wel hebben we nog wat leuke foto's gemaakt. De route die we hebben gereden was heel divers. We hebben door allemaal kleine dorpjes gereden maar toen we in de buurt van Albany kwamen bleek dat een stad te zijn met echt een aantal sky scrapers. dat was echt bizar, we reden van een landweggetje zo over in die stad. We hebben in de stad wat foto's gemaakt en zijn toen weer doorgereden. We zijn ook door een aantal buurten gekomen waar je waarschijnlijk beter maar niet konden uitstappen. Dat hebben we dus ook maar niet gedaan. Uiteindelijk waren we om 18 uur in Amsterdam. Ja, echt waar !!! Eerst weer ff een Motel geregeld, spullen op de kamer gezet en toen in Amsterdam nog ff rondgereden en wat foto's gemaakt. We hebben gegeten bij Ruby Tuesdays, Paul een steak en ik Kip met pasta. Na het eten nog ff maar de Wallmart geweest en toen terug naar het Motel.
Grtjzzz Hennie & Paul
Onze foto's staan op: www.henniepaul.mijnalbums.nl
20 September 2010 - 07:24
Trees & Fer:
20-9-2010 09:18
Hallo Hennie en Paul. Alles is weer bij het oude. De kralen zijn over en we gaan weer naar de auto's en het eten.Mooie foto's zijn het weer geworden. Gezellig dat jullie zo'n plezier gehad hebben met Donna. Al wat gehoord van R & G? Ben benieuwd wat jullie nu weer gaan beleven.
Veel plezier en de groeten. Doei. -
20 September 2010 - 09:01
Corriejanne:
Hè, wat is het toch leuk om elke keer weer jullie belevenissen te lezen. Trouwens, dat Amsterdam, daar trapte ik met open ogen ... nou ja, open ! ben nog niet zo lang wakker ... in, en ik dacht meteen: o, gezellig, Hennie is weer terug. Maar bij mijn weten zijn er in 'ons' Amsterdam geen Ruby Tuesdays en Wallmart te vinden, dus kennelijk zijn jullie nog 'dáár'. Word steeds benieuwder naar alle kralen die je mee terugbrengt, en ga nu dus gauw weer foto's kijken.
Grts,
CJ -
20 September 2010 - 09:16
Trees:
hoi luitjes jullie hebben weer leuke dingen gedaan en heb je nu weer genoeg kralen voor ons ingekocht, maar leuk zoals je het beschrijft over die houten huizen lijkt wel op een cowboy film, en die auto zijn dat hele oude auto of van deze tijd,gelukkig dat jullie iedere keer een hotel konde vinde voor te overnachten, maar zoals ik lees genieten jullie er lekker van, ik zie jullie wel weer in alle gezondheid terug,groetjes Trees -
20 September 2010 - 10:43
Maaike:
Geen kralen meer de rest van de vakantie?? Hoe moet dat nou?
Groetjes!! Maaike -
20 September 2010 - 12:30
Jan.....s:
zo hennie je heb weer mooien kralen er bij en nu weer naar de autos en nog veel plezier daar gr.jan -
20 September 2010 - 14:09
Monique:
Hoi hoi.....nou mag jij weer Hennie :-) Paul deed het ook goed hoor!! Jullie zien en doen weer genoeg zo te lezen. Ga zo even de foto's kijken! Veel plezier nog.
Groetjes -
20 September 2010 - 16:57
Corry:
Leuke verhalen weer van jullie beide.Ben benieuwd naar de nieuwe foto's,ga gelijk kijken.Geniet nog maar verder,ik kijk uit naar het volgende relaas.Groetjes corry. -
20 September 2010 - 16:59
Corry:
O,ja dat Salem is echt beroemd alleen al door de films en tv serie's.Leuke huizen staan er.Lekker gekleurt.Nogmaals groeten Corry. -
20 September 2010 - 20:59
Jose:
Hoi luitjes, zo te zien weer een paar leuke en creaties dagen gehad!
Wow hennie die ene ketting is echt mooi! wat voor bloemen moeten het voorstellen?
Vergeet je mijn oorbellen niet Hennie? je weet wel neutrale zilveren.
Wow Paul, leuk hoor die autoshow en wat 'cool' die 'ars'!
Die roze motor vind ik toch echt iets voor Hennie hoor!
Nou morgen weer vroeg op, dus ik ga zo naar mijn bedje.
Nog veel plezier daar en kijk uit naar jullie volgende belevenissen.
groetjes,
José