Beadshow in Marlborough MA
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
17 September 2010 | Verenigde Staten, Amherst
Donderdagavond waren de dames nog laat met de kettingen bezig en ik met het verhaal waardoor we pas om 02.00 uur naar bed gingen en vrijdag willen de dames naar Marlboro MA naar een Beadshow die heet THE INNOVATIVE BEADS EXPO en hun website is http://www.innovativebeadsexpo.com en het is 1 uur rijden dus hebben we de wekker op 07.00 uur gezet.
Vrijdag ochtend was Paul er om 07.00 uur uit.
We reden uiteindelijk om 9.20 uur weg met 59F en 12757 miles op de teller, het was niet heel erg druk onderweg waardoor we constant tussen de 5 en 10 mijl harder reden dan toegestaan. Rond half 11 waren we bij het Hotel Embassy Suittes. De afstand van Amherst NH naar Marlborough MA is 56 Mijl. In de kamers op een hele gang van het hotel staan alle verschillende verkopers dat was wel leuk gedaan, elke verkoper heeft een eigen kamer helemaal vol staan met bakken vol met strengen met kralen en losse stenen en glazen kralen, ik ben even meegelopen in een een paar kamers en toen had ik het wel gezien en ging ik naar de receptie om te vragen of ik de wifi kon gebruiken, dat kon wel en danmoest ik even een formulier invullen op de web pagina van het hotel, ik naar de auto en ingelogd vanuit de auto, ja hoor kost dat 10 dollar voor 24 uur, dat ga ik niet doen, pc uit en terug naar de receptie en vragen of ik de business ruimte mocht gebruiken omdat Hennie en Donna op de Beadshow in het hotel zijn, ja dat mocht en dat is gratis en er staan 3 pc's.
Ik ingelogd google werkt maar facebook, hotmail, telfort worden allemaal geblokt door de site van het hotel ja wat kan ik nu doen, ga ik naar de receptie en vraag of ik hun pc mog afkoppelen en me laptop mag aansluiten op hun netwerk omdat alle sites geblokt worden, zegt ze dat dat is in verband met virussen maar het was goed, dus de laptop uit de auto gehaald en aan hun netwerk gehangen en toen kwam ik wel overal op en heb ik zitten internetten tot 16.15 uur en toen ben ik terug gegaan naar de dames en de kralen en zij waren ook bijna klaar dus de auto opgehaald en om 16.45 uur kwamen ze naar buiten en zijn we bij Panera Bread gaan eten en na het eten gingen de dames natuurlijk al hun kralen laten zien want ja als we nu de weg op gaan zitten we in de file dus kunnen we beter even wachten ok, daarna hebben we bagels meegenomen voor morgen ochtend voor het ontbijt.
Op de terugweg komen we bij een winkelcentrum langs in Amherst waar elke vrijdag avond een Usa Car Meeting is tussen 17.00 uur en 20.00 uur, dus daar gingen we nog even langs en er stonden best wel weer wat leuke auto,s ford mustang diverse chevrolet's en van heel oud tot bijna nieuw, was wel weer geslaagd om daar even tussen en om de die auto's heen te lopen, ze hadden een heel stuk van het pakeer terrein afgezet met touw en er was muziek uit de jaren 60 dus het was een geslaagde avond en toen het te donker werd gingen we weg het is dichtbij Donna haar huis we waren rond 19.30 uur thuis, de dames zijn meteen de kralen gaan uitpakken en daarna gingen ze de kelder inglas kraal maken, met een brander smelt je dan glas en maak je een kraal, daarna de koffers alvast een beetje ingepakt want morgen gaan we naar Lenox daar is een autoshow het hele weekend.
Bedankt voor de leuke reacties ook in de geschenken berichtjes in facebook groetjes Hennie en Paul.
Foto link: www.henniepaul.mijnalbums.nl
18 September 2010 - 05:37
Louk En Thea:
Jullie dagen zijn in ieder geval niet saai. Ik geloof dat Hennie nog wat gereedschap nodig heeft voor haar hobby, dan kan ze thuis zelf kralen maken'
Wij gaan vandaag de koffer pakken en vliegen morgen naar Turkije. Dus even geen reactie van ons.
Wel wensen wij jullie nog
veel plezier in de resterende tijd.
Grtjs.. -
18 September 2010 - 09:39
Lenny:
Hoi hoi,
Leuk dat jullie dat allemaal met die beadvrouw doen. Je ziet veel kralen he Hen. Ik ben benieuwd ze in het echt te zien als je terug bent. Leuk om zelf kralen te smelten van glas. Moet jij thuis toch ook maar doen hoor!!! Leuk ben ik heel benieuwd naar!!Nu het weekend voor Paul met de auto's. Gaan jullie nog naar iemand van de beadcruise toe?? Dit was in ieder geval, volgens mij, heel geslaagd. Leuk hoor. Nou jongens nog veel plezier!! Ik ga vandaag niet naar Fer en Trees want ik heb aan het eind van de middag een verjaardag. Moet Fer mijn hondje in FV weer te eten geven anders loopt hij weg hihihihihihih. HIj weet het alleen nog niet!!!!
Heel veel groetjes weer en ik geniet van jullie leuke verhalen.
dikke kus weer
Lenny
18 September 2010 - 17:11
Trees & Fer:
Zo, het is weer een kralen feest geweest zie ik. Wordt het niet eens tijd voor een heel auto-weekend of zoiets.Wat me wel opvalt, er wordt weinig lekkers gegeten. Maar goed, er is nog zo veel moois om allemaal te gaan zien. Je moeder vind, dat je niet zo hard moet rijden, want dadelijk heb je een prent aan je broek.
Trouwens, de foto's zijn erg leuk. Ga weer ff kijken. Nou de groeten en tot het volgende verhaal. Schrijft Hennie deze vakantie helemaal niet meer? Geeft niet hoor, want jij doet het ook heel erg leuk.P.s. Lenny heeft een hond en ik moet hem steeds voeren. Doei -
20 September 2010 - 10:45
Petra:
Hoi Hennie en Paul,
Wat is het weer leuk jullie (uitgebreide) verslagen te lezen. Krijg een beetje het gevoel dat ik daar ook ben, dank je wel ,haha.
Heel veel plezier samen.
Ook leuk om de reacties te lezen van Lenny met haar hondje en Ferry
die hem eten moet geven, haha!
Groetjes aan iedereen
Petra