Adirondack Mountains & Henrietta NY
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
20 September 2010 | Verenigde Staten, Henrietta
Miles: 13133
Temperatuur: 49F
Vandaag zijn we belachelijk vroeg opgestaan. Paul al om half 7, ik rond 7 uur.
Ik had het idee dat ik net sliep. Om half 8 reden we weg, eerst ff getankt en daarna op naar het Adirondack Mountains. We hebben uiteindelijk maar rond de 100 mile via een scenic route gereden. Rond een uur of 10 hebben we in Speculator een heerlijk ontbijtje gegeten. We hadden allebei een omelet, paul met ham en kaas en
ik met Champions en kaas. In de plaats Russia kwamen we een uithangbord tegen met Jewelry & Keramiek erop. We zijn daar eens ff gaan kijken, die mensen hadden een tuinhuisje waar ze eea verkochten. De man vertelde dat ze dat al 22 jaar deden. Ze zitten echt in de middle of nowhere. Maar het schijnt dan toch te lopen. Wij hebben helaas geen tuin, op 6 hoog gaat dat dus niet lukken. Wat erg leuk aan de Jewelry was dat ze chainmail sieraden had gemaakt van ienie mienie kleine ringen. dat zag er echt heel gaaf uit, dus dat is weer
een goed idee om een keer te proberen. Rond 13 uur reden we Rome in, de bedoeling was om daar te gaan
overnachten. Maarja omdat het nog zo vroeg was zijn we na wat rondgekeken te hebben doorgereden richting
Syracuse. Ook weer via een mooie landelijke route. Vandaag hebben we bossen, meren en weilanden gezien.
De bomen zijn al flink aan het verkleuren. Dat geeft echt super mooie foto's. Wij zijn onderweg eten heel leuk winkeltje tegen gekomen. We hebben daar een metalen plaat gekocht met een mooie Thunderbird erop. Dat vond Paul wel een goed idee voor mij. Zo'n plaat is nl veel goedkoper als een echte Thunderbird. Dat is nl mijn favoriete USA Car. Uitgekiend nietwaar .......???
Het is vandaag echt heerlijk weer, vanmorgen vroeg was het wel een beetje koud, maar verder schijnt de hele dag de zon en hebben we een stralend blauwe lucht. De temperatuur is opgelopen naar zo'n 70 F.
Toen we bijna bij Syracuse waren was het pas half 3, toen hebben we maar besloten om nog een stuk door te
rijden. Alleen nu via de Interstate. We hadden wel ff genoeg bomen en meren gezien. De Interstate is een
Tolweg, als je erop komt dan krijg je een kaartje en als je eraf gaat moet je betalen. Je betaald per afstand, dus
hoe langer je op de weg blijft hoe duurder het is. We zijn er iets voor Rochester afgegaan. Vervolgens via een binnenweg doorgereden naar Henriette. Daar waren we om half 5, eerst ingecheckt in een Motel, de koffers daar achtergelaten en daarna ff gaan shoppen. We zijn naar div winkels geweest. Paul wilde ophangbeugels hebben voor zijn doppenset en die heeft hij kunnen vinden bij de Wallmart. Ook zijn we nog ff naar Borders Books geweest. Daar hebben we heerlijk ff rondgestruind. Paul heeft natuurlijk autoboeken gekeken en ik ja jullie raden het vast al, kralenboeken. Inmiddels was het al bij 7 uur, dus zijn we maar wat gaan eten. Dit keer bij de Crackle Barrel, allebei een Kipgerecht. Het is een restaurant wat ook een leuke giftshop heeft.
We hebben daar een Country CD gekocht. Na het eten zijn we terug gegaan naar het Motel. Het is hier echt super donker op de weg hoor, hier hebben ze nl geen verlichting op de wegen.
Gelukkig doet de Tom Tom goed zijn werk. In het Motel mag ikweer aan de slag met het verhaal en de foto's.
Morgen gaan we naar de Niagara Falls, dat is vanaf hier maar een mile of 60.
Grtjzzz van Hennie & Paul
Kijk voor de foto's op: www.henniepaul.mijnalbums.nl
We vinden het erg leuk dat jullie zo gezellig meelezen hoor !
Ook alle reactie's vinden wij erg leuk om te lezen.
Meestal doen we dat 's morgens ff als we opstaan, het tijdverschil is 6 uur.
He Maaike, de kralen zijn nu ff low profile maaaaaaar als we in Scottsdale en Sedona zijn over een paar weken dan ga ik toch echt nog wel ff een aantal winkels bezoeken hoor !!!
21 September 2010 - 03:39
MoJo:
Zo ik ben ook weer bijgelezen, heb alleen nog niet alle foto's gezien. We hebben het er inderdaad maar druk mee hè haha. Verslagen schrijven en lezen! Maar jullie vermaken je ook prima zo te lezen. Toch een gek idee hè, dat we maar een paar staten van elkaar vandaan zitten. Bij jullie in het noorden is het wel een stukje koeler dan hier. Tot de volgende keer maar weer!
Groetjes, Jos en Monique -
21 September 2010 - 07:20
Corry:
Heerlijke reis,elke dag benieuwd naar jullie verhaal.Veel waterplezier bij de Niagara Falls.Ik ga nu de nieuwe foto's bekijken.Veel lol nog en tot lees!!!!!. -
21 September 2010 - 11:05
Trees & Fer:
21-9-2010 13:03 Wij hebben weer genoten van jullie verhalen. Heeft Paul ook een metalen plaat gekocht met een Harley er op? Nou jongens, veel plezier bij de Niagara Falls en we zijn benieuwd naar die foto's daarvan, doei
21 September 2010 - 14:53
Monique:
Mooi die bomen in herfstkleuren!! Enne....rare plaatsnamen hebben ze daar allemaal hoor, Amsterdam, Rome, Barneveld...:-) Geniet van de Niagara Falls en ben benieuwd naar de fotot's daarvan. Have lots of fun!
Monique en Willem -
21 September 2010 - 18:20
Trees:
heb weer genoten van jullie verhalen maar ik hoorde van Cor dat je veel kralen al heb aangeschaft maar ik kan de foto's ervan niet openen,maar dat komt wel hoor genieten jullie maar lekker van je reis hopen jullie in goede gezondheid terug te zien groetjes Trees -
21 September 2010 - 19:33
Ineke:
Hoi,
Het blijft leuk om al jullie verhalen te lezen.Kijk elke dag even of er weer nieuws is en natuurlijk ook naar jullie foto's. Vergeet niet het boottochtje te maken met de Maid of the Mist.De moeite waard!!!Van beide kanten zijn de watervallen de moeite waard. Heel veel plezier verder en tot horens. groetjes uit Schiedam
22 September 2010 - 13:47
Trees:
hoi hennie en paul het is hier 15.45 uur in de middag en zit even een mail naar jullie te sturen zoals ik het allemaal lees leggen jullie aardig wat afstanden af,en hennie ook aardig wat jewels ingeslagen als je thuis ben kom ik gauw kijken hoor,en paul nog een leuke auto gezien om mee te nemen hahahahha,maar het is jammer kan nog steeds jullie foto's niet zien maar heb de helpdesk al een mail hierover gestuurd jullie horen nog verder wel van mij geniet er maar lekker van groetjes Trees -
22 September 2010 - 15:07
Trees:
hoi luitjes even nog heb de foto's nu wel ontvangen en natuurlijk bij mijn favoriete gezet nou Hennie heel wat ketting te maken en er waren hele mooie bij met die grote platte stenen,en Paul heb jij niet even lopen kwijlen bij al die mooie ouderwetse auto mooi hoor nou ik stop weer je hoort wel weer van me groetjes Trees -
22 September 2010 - 19:06
Lenny:
hoi hoi
Even een dagje niets laten horen. Beetje druk met werk en een dinertje van de zaak, erk lekker trouwens!!!! Fer moet elke keer mijn hond in FV te eten geven als ik er niet ben. En dat doet hij trouw!!! Nu ben ik wel thuis, doet de website van FV het bij mij niet en kan ik nog mijn hond geen eten geven, belabberd hoor, dadelijk loopt hij weg!!! Voor de rest gaat alles goed, nog een dagje werken en dan is het weer weeken. Fred en Yvon zijn op vakantie en morgen gaat Rob voor drie weken weg. Saai en niet leuk!!!!!!!
nou jongens ik ga nog eens proberen of FV het doet. Veel plezier en genieten he!!! dikke knuffel
Lenny
22 September 2010 - 19:17
Wietske :
Mag wel een dag vrij nemen om alles te lezen ;-) Wel cool hoor, vooral die foto's van de niagara falls, denk dat ik die met dat water en die regenboog supergroot in de kamer wil hebben. Die is echt mooi!
Hier is verder alles goed, Jiska heeft praatjes voor tien! Vorige week schoenen gekocht voor Jasper, nike air maat 41!!! Niet normaal meer.. Heel veel lezier nog, groetjes Wietske & CO