Viva Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Viva Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Viva Las Vegas

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

24 September 2009 | Verenigde Staten, Las Vegas

Vervolg Maandag 21 September

Om 18 uur zijn Jos & Monique ons op komen halen bij ons Motel. Ze hebben voor de dagen dat ze in las Vegas zitten een Cadillac Escalade gehuurd. Dat is echt een super coole auto hoor. Alles zit erop en eraan. We zijn eerst een stukje over de Strip gereden. Vervolgens hebben we de auto geparkeerd in de garage van het Bellagio Hotel. Hier hadden zij voor 2 dagen een kamer. We zijn toen lekker gaan eten bij Outback, dat is een steakrestaurant. De steak was echt heerlijk. na het eten zijn we nog ff met zijn allen wat over de Strip gewandeld. Ook hebben we nog ff bij de Forum Shops in Ceasars Palace gekeken. Na dit alles zijn we nog ff mee geweest naar hun kamer. Die was echt megaluxe.
Ook hebben we nog naar de fonteinenshow gekeken vanuit het raam. Echt geweldig, ik heb er een filmpje van gemaakt en die is leuk geworden. Hierna hebben ze ons weer afgezet bij ons Motel. het was Megadruk op de Strip overal zijn ze nl bezig met de weg. Het heeft ook vrij lang geduurd voordat we er waren. Echt totaal geen probleem
vonden wij want als je zo langzaam rijd kan je alles onderweg goed zien.
Het was erg gezellig om elkaar zover van huis te zien !!!

Dinsdag 22 September
Miles: 28032
Temperatuur: 85F

Vandaag zijn we om half 9 opgestaan, daarna ff ontbeten bij de Burger King en toen rond 10 uur op weg gegaan naar Red Rock Canyon NP. Dat ligt ongeveer 17 miles bij Las Vegas vandaan.
Voordat we het park in reden zagen we een leuk tuincentrum Cactus Joe. Daar hebben we ff rondgekeken. Wat had die een leuke spullen. Ze hiervoor de foto's.
Vervolgens zijn we door gereden naar het visitors center, daar hebben we en map gekregen en wat info en zijn toen de 13 mile lange scenicloop gaan rijden. Je hebt hier ook weer prachtige uitzichten op de verschillende rotsen.
Na dit park zijn we weer terug gereden ri Las Vegas. De volgende stop was de Bass Pro winkel.
Dat is een Mega grote Outdoor zaak. Wat ze daar allemaal niet hebben....
www.basspro.com
Paul heeft hier alleen een leuk T-Shirt gekocht, en we hebben een aantal foto's gemaakt.
Vervolgens zijn we doorgereden naar een grote Beadshop. Het was idd een grote zaak maar ze hadden nou niet iets speciaals wat ik nou echt moest hebben. Dus alleen een paar halloween kralen gekocht.
Daarna zijn we nog naar de Wallart geweest, daar heeft Paul een Ipod Touch 32GB gekocht. Ook zijn we nog ff naar Michaels geweest dat is een grote Art&Craft Shop. Daar heb ik wat kralen gekocht. Ze hebben daar op dit moment een aantal leuke dingen in de Sale. Anja ik heb ook nog wat leuk paarse kralen gekocht !!!
In het zelfde centrum zat ook nog een Scrapwinkel, ook daar heb ik nog ff gekeken.
Hierna zijn we ff terug gegaan naar het Motel om de spullen af te zetten, daarna gelijk weer door om wat te gaan eten. Dat hebben we vandaag gedaan in het a la Carte restaurant van het Casino Terrible. paul heeft Mexicaans gegeten en ik Italiaans. Ook heb ik mij laten registreren voor een spelerspasje voor de gokautomaten.
Paul stond nog in het systeem van de vorige keer. Ik heb deze keer een beeldje met het Las Vegas Sign gekregen.
Gokken doen we niet, dus het ging hem alleen maar om dat Sign.
Hierna zijn we naar de Strip gereden hebben de auto geparkeerd in de garage van het Mirage Hotel.
We waren precies op tijd voor de show met de vulkaan.
Hierna zijn we nog ff de Forum Shops van Ceasars Palace in geweest. Daar heeft Paul bij de Apple Store nog een hoesje en een bescherm filter voor zijn Ipod gekocht.
Na dit alles waren we best wel gesloopt dus zijn we lekker naar het Motel gegaan.
Nog ff mail gecheckt maar verder nix, daar waren we echt te moe voor.

Woensdag 23 September
Miles: 28137
Temperatuur: 85F

Vandaag ook weer niet super vroeg opgestaan, eerst gaan ontbijten bij The Egg & I.
Dat was echt heerlijk, maar de portie's zijn echt veels te groot. Je krijgt er nl ook altijd patat of hash browns bij.
Maargoed we hebben ons best gedaan en na zo'n groot ontbijt is onze eerste maaltijd pas weer het diner.
Na het ontbijt zijn we naar een aantal beadstore's gegaan. 1 had echt erg mooie spullen maar de prijzen hier in de winkels zijn echt niet leuk. Voor 1 glasparel van ongeveer 10 mm vragen ze $2,- per stuk.
Dus alleen ff gekeken en nix gekocht. Ook zijn we nog naar 2 andere filialen va Michaels geweest, ook daar nog wat leuke kralen gekocht. Onderweg zijn we ook nog bij een dealer geweest die Hummers en Smarts verkocht. Hij had van beide auto's erg veel buiten staan. Die moesten natuurlijk ff op de foto.
Na al dit rondrijden zijn we ook nog ff naar de Fashion Show Mall op de Strip geweest. Ze hadden daar bij een Gallery een heleboel Dali schilderijen. Deze waren uit zijn eerdere periode en ik vond ze eerlijk gezegd niet zo.
Daarna zijn we naar het nieuwe Hotel Pallazzo op de Strip geweest, daar zou rond half 5 een show zijn. Toen we daar waren bleek dat die niet meer gedaan werd helaas. Dus hebben we alleen ff rondgekeken in de verschillende winkels. Je loopt ook aansluitend zo het Venetian Hotel in. Daar hebben we toen ook nog een aantal winkels gekeken. We zijn oa in een gallery geweest waar ze foto schilderijen van Peter Lik verkopen. Die zijn echt geweldig
mooi, maar ook erg duur. Ze zijn te koop in verschillende maten. Er oa was een foto van de Wave, die was echt prachtig, wij zijn daar niet geweest maar allebei vonden we die het mooiste.
Na ff gepraat te hebben met een verkoper, die je natuurlijk probeert over te halen om er 1 te kopen zijn we weer verder gegaan. We hebben de auto weer opgehaald uit de garage van het Pallazzo Hotel en zijn toen naar de Stratosphere Tower gereden. Ook daar de auto weer in de garage gezet en naar de Tower Entrance gegaan.
Kaartje gekocht, dat was ook nog leuk. In een info boekje stond dat de entree $13,95 was, komen we daar is het $15.95. Uiteindelijk hebben we maar $12,- pp moeten betalen, dit omdat de info in het boekje niet oke was.
Was toch weer ff leuk meegenomen niet waar. Toen snel naar boven, eerst nog ff door de security heen, ook nog op de foto en dan toch echt met de lift naar boven naar de 108e etage. Het uitzicht is echt gaaf hoor. We waren er toen het net donker begon te worden. Foto's maken is dan wat minder maar een filmpje gaat nog wel. De attractie's
hebben we niet gedaan. Daar hebben we allebei het lef niet voor. Zag er trouwens wel erg bizar uit hoor.
Na het bezoek aan deze tower zijn we wat gaan eten. Het was inmiddels al erg laat geworden. We zijn met de auto weer de Strip afgereden en hebben dit keer geparkeerd bij Hotel Monte Carlo. Vervolgens zijn we gaan eten bij de nieuwe Denny's naast het Hard Rock Cafe. Na het eten hebben we bij het Hard Rock cafe nog ff rondgekeken.
Paul heeft 2 leuke shirtjes gekocht en ik heb een leuk shirt voor Jasper gekocht. Daarna zijn we nog ff naar de M&M store geweest, altijd ff leuk om daar te kijken. Toen via de loopbrug van het MGM Hotel naar Hotel New York zijn we weer terug gelopen naar de auto. Nog ff naar het Sign van Las Vegas gereden en daarna de hele Strip weer terug
naar ons Motel.
We waren idd versleten toen we weer terug waren. Maarja in Las Vegas wil je eigenlijk niet slapen maar lekker
overal naartoe gaan. Helaas kan je niet alles doen !!!

Grtjzz maar weer van Ons.

• 24 September 2009 - 19:36

MoJo:

Hoi,

We zijn inmiddels weer thuis na een voorspoedige reis, helaas pindakaas.

Gaaf dat Paul een Ipod heeft gekocht, nog wel een 32 gig ook, kan wel zien waar het geld zit hahahahaha.
    Dat waren weer drukke dagen zo te lezen. Jullie hadden ff lekker in die massagebedden met die waterstralen moeten gaan liggen, die zagen we staan tussen de M&M en Coco Cola store. Ben je gelijk weer als nieuw.

Nou de groeten maar weer nu helaas uit Ollanda

Jos

• 24 September 2009 - 21:57

Ingrid:

hoi.
    Ik word al dood moe van al dat lezen wat jullie doen. Fijn dat jullie het naar je zin hebben.foto gezien van de auto.Ik heb echt uitleg nodig wat daar mooi aan is. ha ha ik denk Paul je moter is zoooooo mooi, wat nu met zo'n auto.waar laat je alle T shirten en hoort er niet een broek bij.Ik als Ipod liever hebber, wil 32 G wel erg graag zien. Wat een bezit.
    kus Ingrid Cornelis

• 24 September 2009 - 22:36

Ingrid:

ha ha nog nooit in Amerika geweest, dus wat voor shops bekijken jullie? auto's kralen kan ik volgen.Kunnen jullie dit lezen? Ik zie nm geen reaktie van jullie.Ik ga nooit naar amerika. Dat eten alleen al, die hitte pffff.Roken daar nog mensen. ha ha dit was een ps. Fijn om te lezen dat jullie veel plezier hebben. groetjes

• 25 September 2009 - 11:55

MoJo:

Hoi hoi, wat hebben jullie nog veel gedaan in Vegas zeg! Ongelooflijk. Goed hoor. Uitrusten kan altijd nog, hahaha.
    Ik ben aan het bijkomen van mijn jet-lag, valt niet mee deze keer. Of is het heimwee? In ieder geval kan je beter daar zitten dan hier, dat is een feit! Geniet er dus nog lekker van, jullie hebben nog even te gaan gelukkig.

Groetjes, Monique

• 25 September 2009 - 13:50

In Adriaan:

hoi
    jullie hebben weer veel
    gedaan zeg en we gaan nu naar de foto's kijken ben benieuwd
    groetjes

• 25 September 2009 - 14:49

Jan....s:

hallo hier ben ik weer ferry & trees&jan zijn weer thuis ik zie dat jullie weer veel gedaan hebben heb je nog gegokt daar ik denk het niet je gaat liever wat eten he groeten en op naar de volgen de email

• 25 September 2009 - 15:13

Khalid El Faddali:

Heeeeeeeeeeey Hennniie..

Hoe is daarzo? Hebben jullie het naar je zin daar? Neem is een caddilac voor mij mee?

Fijne reis en tot de volgende blog!

Dikke kus namens de hele afdeling IC!!!!

• 25 September 2009 - 15:13

David:

Hennnnnyyyy...

We are all missing you!

Grtjes,

• 25 September 2009 - 21:26

Trees En Fer:

Hallo Paul en Hennie, we zijn vrijdagmiddag na een heerlijk weekje weer thuisgekomen. Maar waar zijn jullie nieuwe foto's. Ik zie er maar 327 en geen nieuwe. Verder hebben jullie weer heel veel nieuwe en oude dingen gezien en natuurlijk ook weer een aantal leuke dingen gekocht.Wachten met spanning op de nieuwe foto's. Veel plezier, doei

• 25 September 2009 - 21:31

Fer En Trees:

Lenny heeft mij van de week een keer gebeld en gemaild en zit nu lekker aan het Gardameer met een heerlijk temperatuurtje in een schitterend hotel. Morgen gaat ze naar Verona en ze gaat ook nog de tuinen bekijken.
    Groetjes ook van Len en Fer en Trees

• 28 September 2009 - 19:20

Joke:

wat leuk die ipod, was zeker wel goedkoop vergeleken met nederland.
    en vegas lijkt me echt superleuk.het waren wel super drukke dagen. maar ja als je wat wil zien zal je wel moeten

nu op naar het volgende verslag.