Big Bear, Ghost Town Calico & Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Big Bear, Ghost Town Calico & Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Big Bear, Ghost Town Calico & Las Vegas

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

22 September 2009 | Verenigde Staten, Las Vegas

Zondag 20 September
Miles: 27687
Temperatuur: 84F

Vandaag om 8 uur opgestaan, daarna in de Lobby van het Motel onder het genot van een kop koffie het
verhaal en de foto's online gezet.
Om 10 uur reden we weg van het Motel, eerst nog ff getankt. Onderweg nog ff een croisant en cash gehaald.
Wist ik toch mijn pincode niet meer. Gelukkig kwam die toch weer boven drijven, stom he ???
In Mentone zijn we ff gestopt, daar was een erg leuk cowboy restaurant. We mochten daar binnen ff alles
bekijken en dat hebben we natuurlijk gedaan. Ze hadden er een banquetroom, een grote zaal waar ze
bruiloften en partijen konden houden. Echt gaaf hoor. Buiten ook alles ff op de foto gezet en toen weer doorgereden. We rijden door het San Bernardino National Forest, dat is een mooie slingerdeslang weg door
een bergachtig gebied. In Big Bear zijn we ff uitgestapt om naar de mooie LogHomes te kijken en natuurlijk
ook op de foto te zetten. Ook zitten daar een aantal zaakjes waar ze houtcarven Vnl Beren enz... Leuk hoor.
Ook ff gekeken bij Big Bear Lake en daarna ook nog ff in Big Bear Lake Village geweest. Dat is 1 leuke
winkelstraat. Paul heeft daar een leuk T-shirt met lange mouwen gekocht natuurlijk met auto's erop. Hierna zijn we doorgegreden naar Barstow. Daar waren we rond half 7, direct maar een Motel opgezocht. Vandaag is het The Days Inn geworden. Eerst nog ff rondgereden in Barstow, er zat een Wallmart dus daar zijn we ff geweest. We hebben wat Country CD's gekocht, oa Kenny Chesny, Tim Mc Graw en Taylor Swift. Ook hebben we een nieuwe Rand Mcnally Midsize gekocht met een ringband.
Hierna zijn we bij Carows gaan eten en vervolgens lekker naar het Motel gegaan.
Ff nog de email gecheckt, met Rosemary gebeld en toen lekker gaan slapen.

Maandag 21 September
Miles: 27870
Temperatuur: 77F

Vandaag ook weer om 8 uur opgestaan, ff onze site gecheckt op reactie's en toen gaan ontbijten in de Lobby.
Muffins, bagel met Creamcheese, koffie en Jus.
Om half 10 reden we weg, eerst weer ff getankt en toen op naar Ghost Town Calico is hier erg vlakbij.
We waren er al om half 11. Het was er al gezellig druk. Alles is daar in oude western style, erg leuk.
De camera heeft weer overuren gemaakt. Gelukkig is het allemaal digitaal !!! Na daar meer dan 2 uur
rondgelopen te hebben zijn we doorgereden naar Las Vegas. Bij Baker was de temperatuur inmiddel alweer opgelopen naar 106F. Onderweg nog ff een stukje dirtroad gereden in de Mojave Desert. Daar stonden
allemaal van die mooie Joshua Trees. Die moesten natuurlijk ook ff vastgelegd worden. Daarna echt door
naar Las Vegas, we willen een betaalbare kamer hebben en dan moet je natuurlijk niet te laat aankomen. We hebben al 2 keer in Motel 8 gezeten, die zit 1 blok achter de Strip ter hoogte van het Bellagio, het Flamingo Hilton en Bally's. Toen we daar vlakbij waren bleek dat ze daar met de weg bezig waren. Het verkeer stond daar dus aardig vast. We hebben toen maar een Motel gezocht wat daar een eind vandaan ligt. We zitten op de Strip in het Howard Johnson Motel op de Las Vegas Blvd South vlak voorbij het bordje richting Down Town Las Vegas. Rond 15.45 hadden we daar een kamer p de bgg grond. Ze hebben een grote pool en daar ben ik nu het verhaal aan het maken.
Het Motel ligt ook niet ver van de Stratosphere Tower vandaan. Daar zijn we nog niet opgeweest, dus dat
kunnen we dan deze keer mooi doen.
Nou voor nu stop ik er ff mee, we gaan rond 18 uur lekker ergens eten met Jos & Monique. Die zitten nu ook
sinds vandaag hier. Eea wordt dus nog vervolgd !!!
Het is trouwens weer erg leuk om hier te zijn in Las Vegas.
We blijven hier 3 nachten, dus kom maar op met The Fun !!!

Grtjzzz maar weer van Hennie & Paul

• 22 September 2009 - 05:57

Ida:

Hallo reizigers.
    Je zien een massa leuke plekjes hoor. Geniet er maar lekker van.

Groetjes Ida

• 22 September 2009 - 09:11

Jos:

Zo,we zijn weer gearriveerd. Kwart over twaalf stapten we onze kamer in. Nam natuurlijk weer diezelfde afslag te vroeg, dus maar weer een U-turn gemaakt. Nog even een paar glaasjes Jack Daniels voor het slapen gaan, ondertussen de foto's gedaan en Monique het verslag en klaar is Kees.

Het was reuze gezellie!

groetjes,

Jos

PS Vergeet nou niet waar die Apple shop zit!!!

• 22 September 2009 - 13:54

Ina Adriaan:

Zijn bekende plaatsen in onze herinnering van onze vakantie toen De foto's van de vorige keer waren erg mooi heb al een nieuwe auto uitgekozen hahaha

groetjes I en A

• 22 September 2009 - 19:12

MoWi:

Have lots of fun in the City that never sleeps, Sin City!!!

Groetjes

• 22 September 2009 - 22:25

Willem:

Ik ben weer een beetje bij, nog niet alle foto's bekenen maar zag wel dat het een hoog autogehalte heeft...
    Ik denk dat als jullie weer in Nederland zijn snel vakantie moeten nemen om bij te komen.
    Leuk dat jullie Jos en Monique nog hebben gezien. Gaan jullie met zijn vieren naar Little Finland?

Have fun...

• 23 September 2009 - 10:40

Trees, Fer En Jan:

Hoi, is weer heel leuk ff jullie verhalen te lezen. We zitten nu in Kempervennen. Nu is er wel internet, van de week een aantal dagen niet.We gaan dadelijk ff vissen bekijken en daarna een paar uur zwemmen en dan in Valkenswaard lekker eten.
    we lezen met plezier jullie verhalen. Nou, we gaan nu ff een bakkie halen. Eerst nog ff de foto's bekijken. Doei

• 23 September 2009 - 14:36

Anja & Ron:

Hoi Hennie en Paul,

Gaaf om -weer- in Las Vegas te zijn! Ik zou ook lekker een outlet aandoen want de dollar staat op een kleine 1,48 (ca. 68 ct)! Als je de Stratosphere Tower opgaat: doe de achtbaan (vóór het eten)!

Heel veel fun en tot mails!

• 24 September 2009 - 09:24

Wietske:

Hee vakantiegangers!
    We hebben weer internet, na wat gedoe met KPN is alles toch gelukt.
    De telefoonlijn deed het net. Dus vanmorgen is er een monteur langs geweest en na een uurtje werk was alles geïnstalleerd en werkt ook nog!
    Heel veel plezier nog, ik probeer snel wat nieuwe foto's op de site te zetten.

Groetjes Wietske (en ook Jakko, Jiska, Jasper)