Nog ff en dan is het zover...... - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Nog ff en dan is het zover...... - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Nog ff en dan is het zover......

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

31 Augustus 2009 | Nederland, Zoetermeer

Hallo Allemaal,

Wij gaan inmiddels alweer bijna vertrekken. Nog een paar dagen aan het werk en dan is het eindelijk weer zover !!!
Vorig jaar zijn we niet naar The USA geweest omdat ze ons huis gingen renoveren. Dat was wel ff heel wat anders....
We zijn ook erg blij dat dat allemaal weer achter de rug is !!!

De afgelopen weken heb ik op internet nog een aantal leuke USA Cars meetings gevonden en ook een paar leuke accomodatie's geboekt.
We hebben een Routeplan maar dat kan altijd ter plaatse voor een deel nog omgegooid worden.
Dit jaar starten we in Los Angeles. We gaan dan natuurlijk naar oa Rodeodrive, Hollywood Boulevard, Beverly Hills ed.
In de buurt van Los Angeles is er op 13 September in Tustin in het weekend dat we daar zijn een USA Cars Meeting.
Er komen zo'n 100 a 150 auto's. Dat is toch wel ff leuk om mee te pikken !!!
www.justduckycarshow.com/
Verder heb ik ook in de buurt van San Diego een aantal leuke Night Cruise's gevonden in de periode dat we daar zijn.
Oa in Downtown Chula en Downtown El Cajon.
Ook zitten daar een aantal grote Beadshops.
Sea World staat ook op het programma en het Old District van San Diego natuurlijk.
Vanaf het begin was het sowieso de bedoeling dat we naar San Bernardino zouden gaan.
Daar is voor de 20e keer de Route 66 Rendez Vous.
Er worden daar dan tegen de 2000 USA Cars verwacht en natuurlijk ook een erg groot aantal bezoekers.
www.route-66.org
Overdag gaan we natuurlijk ook daar in de omgeving een aantal dingen bekijken.
Na dit spektakel gaan we richting Las Vegas waar we een dag of 3 a 4 blijven.
Daar is genoeg te doen dus we vermaken ons wel.
Verder vond ik van de week dat er in Laughlin ook een USA Cars Show is en ook een Auto Museum.
Daar komen tussen de 450 a 500 auto's. Dat vond Paul dus zeker wel ff de moeite waard om het programma een beetje voor aan te passen.
Dit event is van 24 t/m 27 September.
www.rivercruizers.com/roddin_on_the_river/

Na dit alles gaan we dan echt ook nog wel een tour maken hoor.....
De bedoeling is om dan uiteindelijk via een deel van de Route 66, Oatman, Kingman, Hackberry, Seligman, Williams en Flagstaff
naar Monument Valley te rijden en daar in de omgeving de nodige Dirt Roads te gaan rijden.
Highlights: Valley off the Gods, Mexican Hat, Monument Valley en de Moki Dukway.
We zijn in 2005 daar ook geweest maar hadden toen niet zoveel tijd om alles te bezoeken.
Via Capitol Reef, Escalante, Red Canyons en Bryce gaan we dan weer terug richting Las Vegas.
Als de tijd het toelaat gaan we via Pioche waar we dan het Echo Canyon State Park, Cathedral Gorge Statepark bezoeken.
Een stukje zuidelijker kunnen we dan ook nog naar het Desert National Wildlife Range Park.
We rijden dan verder naar Beatty, bij Death Valley, daar hebben we 2 overnachtingen geregeld zodat we ruimschoots de tijd hebben
voor Death Valley en ook de ongeving van Beatty.
Ook hebben we 2 overnachtingen in de Alabama Hills bij de plaats Lone Pine, daar zijn een heleboel Westerns opgenomen.
Je heb daar ook de nodige Dirt Roads, en die gaan we natuurlijk ff verkennen. Oa de 12 mijl lange Whitney Portal Road.
We overnachten daar in een Super Coole accomodatie in Tent Cabins in een fantastiche omgeving.
www.delacour-ranch.com/
Hierna gaan we richting Bodie, daar overnachten we ook in Tent Cabins.
www.virginiacrksettlement.com/
Onderweg hierheen gaan we ook naar het Mono Lake, Tufa Forrest en natuurlijk bezoeken we ook de Ghost Town van Bodie.

Dan rijden we door op weg naar Roseville, hoe weten we nog niet. Of via Yosemite of via een weg bovenlangs.
Onderweg nog ff langs een leuke garage, daar zijn we inmiddels al 2 keer geweest. Die man restaureerd USA Cars, hoe kan het ook anders.
Ook in Jackson maken we weer ff een stop. Dat is een leuk Western plaatsje met ja echt waar een erg leuke beadshop.
In Roseville logeren we weer een aantal dagen bij Rosemary & George.
We hebben een hoop bij te praten en gaan natuurlijk ook weer een hoop leuke dingen doen met hun en ook familie en vrienden van hun.
Het weekend dat we daar zijn is er in Sacramento een grote Gemfaire.
Daar moet ik natuurlijk wel ff heen. !!! Met 1 kaartje heb je entree voor 3 dagen, dat ga ik natuurlijk niet doen......
Maar 1 dag gaat het toch op zeker wel worden.

Na een aantal dagen in Roseville gaan we door naar San Francisco waar we dan nog 1 dag kunnen rondtouren.
Hierna vliegen we nl door naar Chicago waar we nog een dag of 3 blijven. Hier hebben we nu ook een auto, dat hadden we in 2005 niet.
We kunnen nu dus ook de omgeving een beetje verkennen.
En dan uiteindelijk zit na dit alles de reis er alweer op.
Maargoed daar gaan we nu dus nog lang niet aan denken !!!
Foto's van onze reis zijn strax te vinden op de volgende site: www.henniepaul.mijnalbum.nl

Grtjzz van Ons nu nog uit Zoetermeer !!!
Ik hoop dat jullie weer Massaal gaan reageren want dat vinden wij echt Cool.
Als wij 's morgens voor vertrek ff op de site kijken is het altijd erg leuk om jullie reactie's te lezen.

• 31 Augustus 2009 - 21:15

Monique:

Klinkt allemaal harstikke top!!! En natuurlijk ga ik jullie volgen....
    We spreken jullie nog voor jullie weggaan.

Greetings for now en voor je weet is het zover, morgen al de 1e!

• 31 Augustus 2009 - 22:26

Willem:

Dat gaat weer een hele hoop foto's opleveren. Zo te zien gaat het een drukke vakantie worden, geniet ook een beetje van de rust. En Paul, rustig rijden dit jaar hahaha...
    We spreken jullie nog voordat jullie vertrekken.

• 01 September 2009 - 04:52

Jos (MoJo):

De groeten vanuit ons eenvoudig campertje. We staan nu op de Koa in Seligman. Toen we vanmorgen de camper gingen ophalen kregen we er één mee met twee ipv één slide-out, plus hij is nog een paar meter langer hahahahaha. Wat een een bak, ik voel me net een HTM chauffeur. Ook wij zullen jullie volgen en we gaan elkaar natuurlijk zien in Las Vegas, vinden we echt geweldig. Sterkte nog voor de laatste werkdagen.

• 01 September 2009 - 06:40

Carla:

Hoi,

Wat een reis zeg! Alweer 2 jaar geleden?? Veel plezier in The States.
    Kijk uit naar de foto's.

• 01 September 2009 - 11:03

Gonda:

Fantastisch dat jullie weer gaan. Heel veel plezier. En nu ik eindelijk internet heb ga ik jullie volgen.

• 01 September 2009 - 13:48

Trees En Fer:

Het is weer grandioos wat jullie allemaal van plan zijn. Lopen, rijden en vliegen en ook nog familie bezoek. Wij hbrengen jullie weg en hopen dat het weer een hele mooie trip mag worden.
    Veel plezier. Doei

• 02 September 2009 - 11:17

Bas En Mya:

Zo, dat zijn weer grootse plannen!
    Een hoop voorbereid hoor.
    We zijn benieuwd naar de foto's en wensen jullie een goede reis en heel veel plezier ,
    groetjes van Bas en Mya

• 02 September 2009 - 16:15

Dave & Lia:

Wat leuk Hennie dat jullie alweer op vakantie gaan, Amerika dit keer, geniet ervan en heel veel veilige kilometers!

groetjes, Dave & Lia

• 03 September 2009 - 18:07

Lenny:

Hoi hoi, Een geweldige reis toegewenst!!!! Ik zal alles volgen! Ik denk aan jullie. Dikke kus van mij
    doeieieieiei
    xxx

• 08 September 2009 - 12:33

Ina Adriaan:

Hoi hennie en Paul

wij zijn vandaag net terug uit Limburg en Veendam we hebben een leuke week gehad met goed weer we wensen jullie een hele fijne vakantie en geniet er maar van en wachten op verdere mails groetjes
    Adriaan en ina

• 10 September 2009 - 15:41

Ineke:

Veel reisplezier!!!! zijn nieuwsgierig naar jullie verhalen en foto's.
    groetjes van ons 3tjes.....

• 11 September 2009 - 08:06

Ton Kuipers:

Hey Paul en Hennie,

Heel veel plezier in Amerika!!!!!

Doe voorzichtig.

Ton