Zondag 12 September
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
13 September 2010 | Verenigde Staten, Foxborough
Vanmorgen uitgeslapen en om 10 uur zijn we vertrokken, bij de MC Donald heerlijke Eg Biscuits gegeten en daarna door naar een SOWA dat is een Farmers Markt en een Art Markt bij elkaar, er stonden sommige mensen die we gisteren gesproken hadden op die andere Art Markt, loop ik een winkeltje in herkend die vrouw me meteen, was wel leuk er waren veel kralen en kettingen kraampjes, daarna door naar Plymouth, de weg leek veel op de A28 bij Harderwijk met aan beide zijde hoge bomen en een lange saaie weg, Plymouth ligt aan de kust en er was vanmiddag geen zon en een koude wind, dus dat viel tegen, we hebben even rondgereden en de Mayflower boot gefotografeerd.
De vlag op het plein hing halfstok, en ook andere vlaggen die we vandaag gezien hadden hingen halfstok, we weten niet waarom.
We zijn verder gegaan naar Providence, dat is een mooie grote stad die gedeeltelijk gebouwd is op een heuvel, we hebben van bovenaf een mooi uitzicht over de stad en daarna doorgereden naar Foxborro, onderweg nog even gestopt bij de Wallmarkt en we zagen daar de juiste ladekastjes voor Jose voor je kralen, Hennie heeft kralen en haaknaald gekocht.
We zitten in het hotel The Redroof Inn en zijn gaan eten bij de Picadilly Pub, de serveerster bracht eerst een grote schaal met popcorn en gaf een aanmerking over de menu lijst dat er op de achterkant wat stond wat ons wel aan zou staan want we komen toch uit Duitsland, nou hebben we dat we steeds worden aangezien als duitsers en dit kon Hennie even niet hebben, dus die zei dat we uit Nedeland kwamen en zeker niet uit Duitsland, waar de serveerster weer op reageerde dat ze ons toch niet had vergeleken met Grieken!
Nou toen zat ze dus echt in de allergiezone van Hennie, ok toen gingen we bestellen Hennie een vilet mignon waarop de serveerster regeerde dat het geen heel stuk is maar dat het kleine stukjes vlees zijn.
Hennie vond dat goed en ik een vis en chips menu waarop de serveerster reageerde, meneer dat is heel veel hoor!
Eerst soep en daarna salade en de vis en chips en daarna een toetje brenda's breadpudding met saus en slagroom.
HAHAHA wat een serveerster zeg, heb je wel eens meegemaakt dat een serveerster je waarschuwt dat je niet te veel eten moet bestellen, dat is er volgens mij een die niet goed is voor de omzet.
Ok nou toen we het eten ophadden kwam ze vragen of we het toetje misschien mee wilde nemen omdat ik die misschien niet meer op kon, ik zei breng maar hoor, toen zei ze dat Hennie hem misschien wel op kon eten.
Nou we hebben hem samen opgegeten, het was heerlijk.
Hennie is vanavond kralen aan het haken en ik het verhaal aan het maken wat erg lastig is want de internet valt steeds weg.
Bedankt voor jullie leuke reacties groetjes Hennie en Paul.
De foto's staan op een andere site !!!
Kijk hiervoor op:
www.henniepaul.mijnalbums.nl
13 September 2010 - 11:35
MoJo:
Mogge vanuit Savannah, fijn dat alles goed is gekomen met de auto. Boston ziet er leuk uit. Lachen die ducktour, we hebben ze in Washington ook veel zien rijden. Ja soms zijn het rare jongens (of meisjes) die Amerikanen. veel plezier nog!
Groetjes, Jos & Monique -
13 September 2010 - 11:35
MoJo:
Groetjes, Jos & Monique -
13 September 2010 - 12:22
Carl:
Hoi, die serveerster moet bij The Weight Watchers gaan werken. Hahaha.
Maar goed, ga zo door.
Gauw even kijken of er al foto's zijn van Hennies haakwerkje ! ;) -
13 September 2010 - 13:34
Trees & Fer:
Hoi Hennie en Paul.
Weet je waarom die vlaggen halfstok hingen? Dat was voor de serveersters daar. Oja, als je nog eens naar Harderwijk rijd, doe je net of je in Plymouth bent. Heb je dicht bij huis een vakantie-idee. Maar jullie hebben wel weer lekker gegeten toch. Voor meneer wel wat veel, maarja dan helpt Hennie je wel. Volgens ons hebben jullie het heel erg goed daar.Veel plezier en tot het volgende verhaal, doei
13 September 2010 - 14:17
Corry:
Leuk verslag Paul,Wareen de vlaggen soms nog halfstok voor Ground Zero?Het eten wat jullie doen lijkt mij heerlijk.ik ben zelf ook een smulpaap.hahah,tot lees Corry. -
13 September 2010 - 18:48
Louk En Thea:
Lachen hoor als je in zo'n restaurant komt.En als je als nederlander,duitser genoemd wordt heb je het natuurlijk helemaal verpest. Maar dat heeft deze serveerster vast wel gemerkt.
Eet smakelijk.
grtjes Louk en Thea -
13 September 2010 - 19:19
Willem:
Ik hoop dat de Dodge bevalt, wij hadden er ook zo één een paar jaar geleden in de vakantie en het was geen verkeerde auto. De kralen gaan goed zo te lezen en Paul heeft geen tijd voor FV want hij moet het verslag maken hahaha. Ik ga zo de foto´s bekijken dus daar kan ik nog geen reactie op geven. De foto´s die ik tot nu toe gezien heb waren in ieder geval mooi en goed van kleur en dat met een kleine camera. Ik heb foto´s gezien die met een dure spiegelreflex gemaakt waren, en die waren slecht van kleur.
Have fun... -
13 September 2010 - 19:35
Jan...s:
hennie veel plezier met de kralen haken Ja paul dat is zekker lastig he als het iedere keer weg valt ik wenst je nog een leuke voor zetting -
13 September 2010 - 19:46
ED:
Niet er aan gedacht dat het de 11de september was? Dus daarom waren de vlaggen half mast! Veel plezier verder! -
14 September 2010 - 06:57
Trees:
leuk verslag, en misschien hangen die vlaggen wel uit vanwege 11 sept. de bewuste torens,maar dat van die duitsers is niet alleen daar hoor,maar zodra ze horen dat je uit holland komt zijn ze heel anders heb ik meegemaakt,maar het eten is goed zoals ik begrijp en jullie hebben het naar je zin,ga vanavond het volgende verslag lezen, groetjes Trees -
14 September 2010 - 14:25
Lenny:
Hoi hoi,
Gisteren geen tijd gehad om jullie verhaal te lezen. Fv he paul, dat is toch wel verslavend!! Ik zag dat jij ook weer wat had gedaan!! Wil je nog dat ik je wat kado's stuur of wordt het dan te veel?? Toch wel leuk he als een kralenjuf jou herkent hahahah!! En inderdaad denk ik ook dat de vlaggen voor 9/11 waren. Het gaat goed he Hen met de kralen, ik ben heel erg benieuwd wat je allemaal weer meeneemt.En wat paul meeneemt aan T-shirts natuurlijk!!! Het is hier budweer!!!! Het regent al de hele dag!! Ik ben vanmorgen naar het ziekenhuis geweest voor mijn adertjes en de rest van de dag heb ik thuis gewerkt. Twee verslagen afgemaakt, dat werkt wel thuis hoor, word je niet afgeleid!! Nu ga ik nog even farmvillen en vanavond naar de Physio. Gaat beter met mijn voet, gelukkig.
Nou jongens ik ga even foto's kijken. Ik ben benieuwd naar het volgende verhaal. En ik begrijp Hennie van die serveerster. Duitsers, dat kan toch niet!!!
Nou jongens groetjes en dikke kus weer van mij
Lenny
17 September 2010 - 14:23
Ineke:
Hoi, Zijn vandaag weer terug in Schiedam. Gezellig weer om de reisverhalen te lezen. Voor ons herkenbare plekjes gezien bij jullie foto's. Wij hebben het ook leuk gehad, Het weer was ook niet slecht. Veel plezier verder en zijn reuze nieuwsgierig wat jullie verder allemaal nog gaan beleven.
groetjes van ons 3tjes, dag