Huurauto & Boston
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
12 September 2010 | Verenigde Staten, Boston
Hier alvast het vervolg van de Rental Car. Vannacht om half 5 werden we gebeld door het reisburo.
Zij hadden de reservering omgezet van Dollar naar Alamo. De extra kosten die we gemaakt hebben kunnen we bij hun declareren. Dat is netjes niet waar. Echt slapen lukte niet echt meer dus zijn we er maar om half 7 uit gegaan. Nog voor half 8 reden we weg naar Thrifty om de auto terug te brengen. Eenmaal daar hebben we een lift gekregen van hun Shuttlebus naar Alamo. Ook de man die ons gisteren geholpen had kwam ook nog ff een praatje met ons maken en was blij dat eea toch nog goed gekomen was. Bij Alamo was het niet druk. Het was ook nog super vroeg. Ze wilde ons natuurlijk ook weer een Upgrade aansmeren maar dat hebben we niet gedaan. We hebben een bordeaux rode Dodge Journey. Dus nu zijn we weer helemaal Happy.
Toen we bij Alamo wegreden deed de Tom Tom het niet direct, zaten we dus na 2 minuten al op een Tolweg.
Dat was Shit...... en niet nodig geweest maarja, wat moet je. Gewoon betalen en doorrijden en vervolgens de Tom Tom aangepast dat hij hij Tolwegen moet mijden !!! Grrrrr.......
Vandaag hebben we echt een super lange dag gehad hoor, dat kwam omdat we er zo vroeg uit waren.
We zijn eerst wat te eten gaan halen bij Dunkin Donuts, die waren we al tig keer tegen gekomen onderweg dus
daar moesten we echt ff heen. Heerlijk in het zonnetje bij de auto gezeten. Deze stond bij een meter, en die sprong na verloop van tijd natuurlijk op rood. En ja hoor, toen stopte er een een politie en die wilde ons gaan bekeuren.
Leuk leuk leuk...........! Het was nog voor 8 uur 's morgens, dat ze dan nog niet lekker op 1 oor liggen. Yek....
Gelukkig kon ik hem overtuigen dat hij net 1 sec geleden op rood was gegaan. We zijn toen maar snel in gestapt en doorgereden. Vandaag hebben we verder heerlijk in de stad rondgebanjerd. Een hoop foto's gemaakt. Eigenlijk per ongeluk zijn we op de toren van de Custom House geweest. Je staat dan op de 26e etage en heb dan een mooi uitzicht over de stad. We moesten nl allebei naar de toilet, dus zijn we een hotel ingelopen. Daar zaten
een hoop mensen te wachten om met de lift naar boven te gaan. Toen hebben we ook een kaartje gekocht en zijn
meegegaan. Gaaf hoor. Ook zijn we naar de Quincy Market geweest, dat is eigenlijk een hele grote hal waar een foodcourt in zit. Wat een hoop eten hebben ze daar zeg. Niet normaal. Ook zitten er erg leuke winkeltjes en een replica van de bar van Cheers. We hebben de auto vlakbij in een garage kunnen zetten. Die had een weekend tarief van $ 10,- voor de hele dag. Dat viel dus gelukkig erg mee. We zijn ook nog op 2 Art marktjes geweest.
Wel leuke dingen gezien en weer een aantal ideeen opgedaan. Ook zijn we op de Haymarket geweest. Daar
wordt de groente en het fruit echt voor een schijntje verkocht. Wij hebben 3 dozen aardbeien van een half pond voor $ 2, gekocht. En ze waren heerlijk. Rond een uur of 5 zijn we naar het hotel terug gegaan. Vandaaruit zijn we nog ff naar een Mall gegaan waar een Michaels zat. Dat is een Mega grote Hobbyzaak. Ik moest ff kralen kijken.........( en ook wat kopen natuurlijk) en daarna hebben we onze coolbox gevuld met limonade. Na dit alles weer terug naar het hotel.
Email gecheckt, een lokale telefoon geactiveerd en het verhaal gedaan.
Paul ligt inmiddels alweer in dromenland. Great......
Grtjzzz Ons
12 September 2010 - 05:51
Lenny:
Hallo vakantiegangers!!
Fijn dat alles weer gelukt is met de auto. Toch vervelend om zo je vakantie te moeten beginnen, maar gelukkig is alles weer opgelost. Rob is bezig geweest met de nieuwe PC van Trees (op verzoek van Fer). Hij is helemaal blij!! Rob gaan van de week nog wat aan de PC doen. Gisteren was het heerlijk weer, we hebben lekker in de tuin gezeten. Vandaag is het weer shit. Helemaal donker en er zullen wel een aantal buien komen. Nou lekker rommelen in huis en achter de PC. Ik ga nu even jullie foto's bekijken. Geniet, doe voorzichtig en Hen, neem mooie kralen mee naar huis!!!!!!!!!!
Tot de volgende keer!
xxx
Lenny
12 September 2010 - 05:54
Lenny:
Oh er staan nog geen nieuwe foto's op. Volgende keer dan maar!!!!!
doeieieieieieieiei -
12 September 2010 - 08:10
Trees & Fer:
Hallo Hennie & Paul,
het is nu zondag 12 sept. 10:03. Gelukkig dat er gebeld is over de auto. Wel wat vroeg, maar beter vroeg dan nooit en nu hebben jullie dus weer een mooie auto. Zelfs een Tolweg gezien. Mooi uitzicht over de stad, 26 et. wel hoog hoor. En dan al dat eten, erg hoor. Maar ja, het is toch vakantie? Geniet er maar van in ga met je moeder de foto's bekijken, dag hoor. -
12 September 2010 - 08:11
Els:
Goedemorgen, wat heerlijk om jullie reisverslagen weer te lezen, hoelang blijven jullie in USA, jullie hebben al weer wat meegemaakt, ik kijk uit naar de verhalen, veel plezier grzzzz lfs -
12 September 2010 - 09:25
Corriejanne:
Goeiemorgen !
Fijn, dat 't met de auto goed gekomen is. Nog veel plezier daar - zo te lezen is dat niet al te moeilijk. ;) -
12 September 2010 - 09:55
Monique:
Fijn dat het met de auto geregeld is, een Dodge Journey......fijne auto!!! Wel een lekkere tijd dat jullie daar voor wakker gebeld werden :-( Maar, nu maar lekker verder genieten!!!
Monique en Willem -
12 September 2010 - 10:19
José:
Meid wat een ellende weer met 'The Cops" LOL...Maar goed alweer goed afgelopen. Ja de Americans staan bekend om het vele voedsel dat zij nuttigen, maar een 'aardbeitje' of tig gaat er wel in toch....
o, dus de eerste kralenshop is al gesignaleerd haha. Je zegt dat je wat ideeën hebt opgedaan, wat kralen betreft neem ik aan. Hoe ga je dat onthouden vraag ik mij dan af, of heb je het gefotografeerd?
Nou, ik neem ff een lekker ontbijten en ga Paul's boerderijtje bijhouden LOL.
Groetjes José -
12 September 2010 - 11:35
Jan ....s:
wat een gedoe weer met die auto he maar ja het is toch allen maal weer goed gekomen ik wenst jullie veel rij plezier GR.jan...s -
12 September 2010 - 11:39
M&P:
Hoi H&P, Pfff ook wij hebben prima vluchten gehad, en hebben gisteren de gehele dag San Fransico bekeken. We zitten volgens de kaart heel ver van elkaar vandaan, maar onder dezelfde (sterren)vlag! Hebben een prima hotel, 2 x de straat uit rollen, en we staan in China Town. Later vandaag stuur ik een mail naar alle vrienden, dus die zien jullie in je hotmail. Gaan nu eerst ontbijten zodat we om 09.00 uur kunnen inschepen om een leuke reis o.a. naar Alcatraz te maken. Jullie horen het allemaal, voor nu toedels, goede reis doe voorzichtig. Tot laters, M&P S.F. USA. -
12 September 2010 - 12:56
Ingrid Cornelis:
Leuk om te lezen dat alles weer goed komt.Fijn weer op reis en genieten. grinnik ik heb het druk mijn vriendin Gea zit ook in Amerika, maar ook zo leuk om te lezen. geniet groetjes -
12 September 2010 - 17:34
Ron En Anja:
Na wat 'opstart' problems kan het echte genieten nu dan beginnen ... Have Fun xx