Florida Mall & Down Town Disney
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
15 Januari 2010 | Verenigde Staten, Orlando
Ben dus vanmorgen met de bus naar de Florida Mall geweest. Daar was weer van alles en nog wat te koop. Ik heb een paar nieuwe schoenen gekocht en een thermoskan voor limonade voor op de boot. Dat had ik nl nog uit 1 van die tips gehaald om te doen. In de Foodcort heb ik een lekkere chicken quesadilla gegeten en daarna ben ik terug gegaan naar het hotel. Het weer is echt lekker. Ik heb toen ff een uurtje bij het zwembad gezeten. Toen tegen 16 uur ben ik weer met de bus weggegaan maar nu naar Down Town Disney, dat was ongeveer een uurtje en ook maar 2 dollar.
Voordat ik wegging heb ik ook Rosemary nog ff gesproken.
Iets na 17 uur was ik er. Natuurlijk weer heel veel Disney souveniers gezien. Ook nog ff in de Harley Davidson Store geweest, daar heb ik een 2010 Bike week Shirt gescored voor jullie raden het vast wel.... !!! Na daar alles bekeken te hebben ben ik rond half 20 weer naar de bushalte gegaan. Doe stomme bus kwam maar liefst 20 minuten te laat. Das niet zo mooi als er geen bankje is en je een paar taxpoten heb. Maargoed rond 21 uur was ik weer bij het hotel. Aan de overkant heb ik ff bij de Waffle House wat gegeten. Daarna ff achter de PC en nu lekker naar de kamer, beetje TV kijken en dan pitten.
Morgen voordat ik hier wegga kijk ik nog ff naar jullie reactie's, en in dat andere hotel zal ook wel internet zijn. Dus toedeloe maar weer. Ik moest nu toch ff mijn EI kwijt, want in je eentje praat je niet zoveel. Hihihihi.....
Doei...Hennie
16 Januari 2010 - 05:55
Louk En Thea:
Vanmorgen vroeg uit bed, dus zit ik op de zaterdag al om voor 7:00 uur aan de PC. Het kan eigenlijk niet hé?
Je bent al weer druk, maar straks gaat je cruise echt beginnen. Mis je Paul niet een beetje?
Groetjes van ons beiden -
16 Januari 2010 - 08:44
Lenny:
Hoi Hen,
Gaaf dat je toch nog een reisverslag maakt. In alle hotels hebben ze wel internet en ik vermoed op de boot ook?????? Dat weet ik eigenlijk niet. Je hebt je roomie nog niet gezien zeker. Ik ben heel erg benieuwd!!! Gaaf dat ze al wat van je kettingen zeggen. Zie je, je bent hartstikke goed!!! Je hoeft niets te vrezen!! En die armbanden die je mee hebt genomen zijn ook hartstikke gaaf, zeker met dat delftsblauw dat vinden die buitenlanders geweldig!! Nou meid, hou ons op de hoogte. Ik hou het in ieder geval in de gaten en je krijgt wel berichtjes van mij terug.
Veel plezier, geniet ervan en dikke kus
Lenny -
16 Januari 2010 - 08:55
Paul:
Hoi Lieverd.
Leuk van dat T-Shirt.
Je koffer is dus nu al te vol he met schoenen en thermoskan past dat niet meer op de terugweg HAHA.
Want hij was al erg vol op de heenweg.
Ben benieuwd wat je allemaal nog gaat kopen als je nu op de eerste dag al zo goed bezig bent HAHA.
Als je in je eentje niet zoveel praat dan kan je toch tegen de muren praten!
Net zoals Shirley Valentine HAHA.
Fijn je weer te horen.
Veel plezier en succes met je room mate.
Groetjes Paul. -
16 Januari 2010 - 09:22
Monique, Patrick:
He hannie,
je kon het dus toch niet laten om te schrijven....
Maar wel weer hardstikke leuk. Tot nu toe heb je het gelukkig goed naar je zin. veel plezier straks op de cruise.
groetjes,
Monique -
16 Januari 2010 - 09:25
Trees En Fer:
Hallo Hennie, je bent er net en hebt nu al veel gezien. Extra koffertje meegenomen? 1 voor de shirts en de schoenen en 1 voor de nieuwe kralen zeker. Doe maar rustig aan want op de boot zal wel heeeeel erg veel te zien en te doen zijn. En daarna nog een weekje naar R&G of dit keer maar ff niet. Veel plezier daar. Doei -
16 Januari 2010 - 09:50
MoJo:
Hoi Hennie,
Je vermaakt je prima zo in je eentje, gelukkig maar. Maar het zal ook best een beetje vreemd zijn. Leuk dat je weer even een stukje hebt geschreven. Geniet van je cruise!
Groetjes, Monique -
16 Januari 2010 - 11:20
Ineke:
fijn om te lezen dat je reis goed is gegaan en je al weer leuke dingen heb gedaan. Ben benieuwd naar je volgende verhalen. Veel plezier en geniet er van!!!! groetjes van ons 3tjes uit schiedam -
16 Januari 2010 - 21:24
Jan....s:
hoi hennie wat doe jij veel zeg en dat heele maal alleen maar gelukkig heb je contakt via de pc met paul nou ik ben benieuwt naar het volgen de verslag groet jan