Ready to Go
Door: Paul & Hennie
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
13 Januari 2010 | Nederland, Zoetermeer
Hier dan toch maar ff een kort berichtje van MIJ.
I'm ready to go ......
Als het lukt zet ik via de sms af en toe een berichtje op de site.
Morgen ga ik met de trein naar Schiphol en dan daar maar afwachten hoe het allemaal gaat met inchecken.
Ik vlieg eerst naar Washington dat is een vlucht van 9 uur, dan een tussenstop om door de immigratie te gaan van 2 en half uur en daarna nog een vlucht van 2 en half uur naar Orlando. Rond 20.15 kom ik daar dan aan als alles goed gaat.
Vervolgens kan ik dan met een shuttle naar het hotel en dan lekker slapen.
Nou allemaal tot ziens, en als het lukt stuur ik af en toe een korte update via de sms.
Doei Hennie
:SMS update:: 13 januari 2010 :
Myn koffer is kant en klaar ! Dit is ff een test ! Hennie
13 Januari 2010 - 20:49
MoJo :
Namens Monique en ik sprak de gek wensen wij jou een hele goede vlucht toe en heel veel plezier!
groetjes,
Monique en Jos -
13 Januari 2010 - 20:54
Hennie & Paul :
Zo he, jullie zijn er snel bij !!!
Thanks.... -
13 Januari 2010 - 21:26
Rosemary:
Have a good trip and I will call you when you are in Orlando. I heard from Rudie last week and he was having fun sailing. My hip is feeling lots better. Yeah. -
13 Januari 2010 - 22:38
Mya:
nou, test geslaagd hoor!!Fijne reis!! -
13 Januari 2010 - 22:39
Monique:
Hey Hennie, nogmaals een hele goede reis en hopelijk krijg je het erg naar je zin! Leuk als je af en toe een sms-update plaatst...
Enne, niet te veel beads kopen :-)
Monique -
13 Januari 2010 - 22:54
Willem:
Hennie ik hoop dat je een hele goede reis hebt en daarna heel veel plezier... -
14 Januari 2010 - 04:57
Thea:
Hoi Hennie,
Op naar de beads en het cruiseschip en een hele goede reis met veel inspiratie in je creativiteit.
g
Grtzz. Tea en Louk