Oceanside,Encintas en San Diego - Reisverslag uit Oceanside, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Oceanside,Encintas en San Diego - Reisverslag uit Oceanside, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Oceanside,Encintas en San Diego

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

14 September 2009 | Verenigde Staten, Oceanside

Maandag 14 September
Miles: 27189
Temperatuur: 73

Vandaag om 7 uur opgestaan. Buiten voor de deur van het Motel ff ontbeten.
Daarna zijn we rond half 9 wat rond gaan kijken bij het strand, de haven en Oceanside zelf.
Bij de haven zaten Pelikanen en 2 zeehonden. Dat was echt leuk om te zien.
Langs het strand staan allemaal leuke vakantiehuisjes, die worden vnl gehuurd door surfers.
Die zijn hier echt heel veel. Ook zie je hier erg veel van die VW busjes staan en rijden.
Die zijn allemaal in gebruik door die surfers.
Ook was er nog een leuke diner langs de Highway 101.
Via de 101 zijn we doorgereden via Carlsbad, Leucadia, Encinitas naar San Diego.
Onderweg zijn we nog naar 3 Beadstore's geweest waar we toevallig langs reden.
Ik heb bij 1 van die store's een aantal leuke mixen van rocailles gekocht.
In Leucadia zijn we in een leuk pand wat vroeger een station was koffie gaan drinken.
Ook hebben we er een Megastuk Chocaladetaart bijgenomen. Was heerlijk maar erg machtig.
We hadden gisteren bij het restauarant Carrow weer een boekje met hotelcoupons meegenomen.
Daar hebben we vandaag in San Diego al een hotel mee kunnen regelen. We zitten 5 minuten
bij Seaworld vandaan. Daar gaan we morgen heen. We waren erg vroeg ingecheckt al om 15 uur.
Eerst de Wifi geprobeerd, die deed het dus niet. Toen met hulp van de man bij de receptie eea toch
aan de praat gekregen. Vervolgens zijn we naar de Target en de Walmart geweest.
We moesten oa ff een flinke voorraad drankjes aanvullen voor de coolbox.
Ook zijn we nog in een Party Giftstore geweest. Ze hebben op dit moment heel veel Halloween spullen.
Verder heel veel partyspullen, allerlei gekleurde bordjes etc..., erg veel keus voor kinderverjaardagen.
Echt super leuk...Daarna zijn we op weg gegaan naar Downtown San Diego. Dat vond de Tom Tom
erg lastig. We stonden opeens voor een slagboom wat een militair terrein bleek te zijn.
Daar mochten en konden we dus niet door. Uiteindelijk zijn we er wel gekomen.
We zijn door het Gaslampdistrict heen gereden en hebben daar vanauit de auto wat rondgekeken.
Het parkeren was daar $12,- dat hebben we niet gedaan. Je kon ook wel voor minder
parkeren maar dan moest je nog een aardig eindje teruglopen. Daar hadden we ff geen puf meer voor.
Uiteindelijk zijn we toen maar terug gegaan naar ons Motel en hebben daar vlakbij bij de
In-n-Out Burger wat gegegeten. Daarna zijn we naar het Motel gegaan en ben ik het verslag gaan schrijven.
San Diego is trouwens een grote stad, alles ligt best wel een eind bij elkaar vandaan.
Nou. dat was het weer voor vandaag.
Allemaal weer de Grtjzz van Ons

PS: We vinden het erg leuk dat we zoveel reactie's krijgen, dus..........blijven schrijven hoor !!!

• 15 September 2009 - 07:44

Louk En Thea:

Ha, de foto's zijn nu te zien. Het is leuk bij jullie verslagen ook wat beelden te bekijken.
    Een mooie om te toeren hoor. Echt een auto voor Paul. Veel kijk en rijgenot, tot de volgende mail.Groetjes

• 15 September 2009 - 11:48

Jan.....s:

zo julie zijn weer goed bezig daar en wat een mooije auto heb je en ook de foto.s zijn mooi ik wenst julie veel plezier alle bij

• 15 September 2009 - 13:37

Patrick Monique Jari:

He hallo wereldreizigers,
    klinkt allemaal heel goed. Leuk om jullie belevenissen mee te lezen. Sea world is echt te gek. Wel op de wet place gaan zitten he!!!!
    Nog heel veel plezier.

groetjes

• 15 September 2009 - 14:24

Ina Adriaan:

Hoi

7 uur uur is wel erg vroeg zeg maar je heb dan wel een hele dag voor je we kijken uit naar jullie verslag we zijn erg benieuwd wat jullie weer beleeft hebben de foto's heb ik gevonden hoor zijn erg mooi

groetjes ina adriaan

• 15 September 2009 - 14:28

MoJo:

Hoi hoi,

Ik ben ook weer helemaal bijgelezen. Jullie hebben al een hoop gedaan hoor die eerste dagen. Mooie auto!
    Wij nemen vandaag even een rustdagje, ff bijkomen van alles.
    Genieten jullie maar lekker!!

Groetjes, Monique

• 15 September 2009 - 17:45

Trees En Fer:

Hoi Hennie en Paul, lekker vroeg je bed uit? Vind Hen dat ook leuk?. Maarja, pelikanen en zeehonden heb je hier ook niet elke dag en chocoladetaart ook niet dus het is het wel waard allemaal.Hele mooie Dodge Nitro, leuke foto's en een plezier om de reisverslagen te lezen. Trouwens, ik heb net een week CenterParcs geboekt met je moeder en Jan. Volgende week. 21 sept t/m 25 sept.. Ik probeer de reisverhalen daar wel op een pc te kijken. Dus tot horens maar weer

• 15 September 2009 - 19:12

Monique:

Al aardig wat gedaan hé, jeetje! Rust ook een beetje uit hoor, af en toe een dagje wat minder is ook lekker! Morgen naar Seaworld, onwijs veel plezier daar. Ben benieuwd hoe jullie dat vinden, lees het wel weer in het verslag. Genietse verder!

Groetjes

• 16 September 2009 - 14:13

Je Vrienden Bij KPN:

Hallo H&P,
    Het gaat allemaal prima zo te zien, plaats je nog wel een foto van Paul achter een stapel met eten, dit komt namelijk in elke reeks van foto's terug, maakt niet uit waar jullie geweest zijn.
    En een foto voor Ed met het grootste biertje van Amerika.

PS Best druk zo....2 man en een paardekop

Het gaat jullie goed en geniet ervan.
    Oh ja en de groeten van Gert die staat naast mij

• 17 September 2009 - 21:31

Lenny:

Hoi Hen en Paul,

Leuk om jullie verhalen te lezen. De volgende drie weken zal er niet veel van komen want zondag ga ik naar Italie en ik denk niet dat ik daar een PC aanraak!! Maar als ik terugkom zal ik zeker alles lezen. Heel veel plezier en geniet van alles wat jullie daar zien. Lekker eten Hen en koop nog wat mooie kralen!!!!!!!!! Als jullie terug zijn gaan we weer een lekker bakkie soep eten bij Fer en Trees met Jiska erbij, wat dat vind ik toch wel heel erg gezellig. Veel plezier een dikke kus van mij en tot over een week of drie. Dan hoor je weer van mij!
    doeieieiei
    xxx

• 28 September 2009 - 18:49

Joke:

hoi hennie en paul nog even reageren. ben even aan het bij lezen. natuurlijk geen tijd gehad.
    gezellig hoor door zo.n land reizen eten motels.
    allemaal neiuw. en leuk om te lezen
    nu genieten maar

groeten joke