FF.... Snel een berichtje van uit Tuscon - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu FF.... Snel een berichtje van uit Tuscon - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

FF.... Snel een berichtje van uit Tuscon

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

11 April 2007 | Nederland, Zoetermeer

Hi Allemaal,

Alles is oke, het weer is goed zelfs heet. We rijden in een groene Jeep Liberty. Op dit moment zijn we al in Tuscon. We zijn al in Scotsdale, Tempe en Mesa geweest. In Scotsdale hebben we erg veel Native Jewelry gezien.De ene winkel na de andere. Cool hoor!!!
Over Phoenix wil ik het niet hebben want daar zijn we vreselijk verdwaald. Gisteren naar Organ Pipe NM geweest. Erg gaaf hoor zoveel cactussen. Overal waar je kijkt zijn ze. Ook hebben we al 2 dagen in de Sonora Dessert gereden. Vandaag gaan we naar Het Pima Air Space Museum en naar De Titan Missle.

De WIFI hebben we helaas nog niet kunnen gebruiken. Nu hebben we de komende 3 dagen internet in het motel maar daar kan ik geen lang verhaal opzetten omdat we daar te weinig tijd voor hebben.Ik hoop in de loop van de week wat foto's erop te kunnen zetten.

Nou heleboel Grtjzz vna Hennie & Paul

PS:
Bas voor jouw een leuk cactusboek gekocht.

Els: Het eerste T-Shirt is binnen.
Arizona Devils !!!

• 11 April 2007 - 15:21

Ron En Anja:

Eindelijk nieuws van jullie! Er is al bijna een week voorbij! Gelukkig hebben jullie, net zoals hier, goed weer. Hebben jullie goede reis gehad en al gezellig met Rosemary en George gekeuveld?

Heel veel plezier en lekker veel dingen zien/doen.

Groetjes uit R'dam.

• 11 April 2007 - 15:40

Monique & Jos:

Leuk om wat te horen van jullie!
    Geen verkeerde auto, het juiste merk, hahaha.
    Geniet maar lekker, wij houden de site in de gaten, merken het vanzelf wel als er weer nieuws is.

Groetjes
    MoJo

• 11 April 2007 - 15:47

Rosemary:

Hi Guys, I called you this morning in your hotel at 9AM and you didn't answer. I didn't want to call last night since you said you were going to bed. Yes, Phoenix is difficult to get around in but hopefully you did find everything. We drove straight to Chama from Mesa stopping in Holbrook for one night and the second night in Santa Fe and arrived the next day in Chama. The roads were great no problem. We delayed coming here one day because they received snow dusting on the road. This morning is was 17 degree here but clear beautiful blue sky. To darn cold for me! I want to leave today back to Arizona. The motor home kept us plenty warm with the heater thank goodness. Our friends here in Chama have made 2 fantastic dinner meals and took George to the RR where Dan worked for years. They run about a 100 mile tourist railroad with a steam engine and receive about 40,000 tourists in the summer. It is a charming mountain community but I will visit again in the summer not in April. Dan took us for a drive and we followed the RR tracks into the snow and we were at 7,000 feet elevation. It was very beautiful. I will try calling your hotel again tonight because you might have left early for your tours. Hope you found the Blue Willows restaurant if not call Gary he really doesn't mind.
    Love Rosemary

• 11 April 2007 - 16:24

Jan.s:

hooi hennie en paul ik ben blij dat alles goed gaat maar ja verdwaalen kan iedereen gebeuren in zogroot land ik ben benieuwt naar de volgende email groetjes en veel plezier

• 11 April 2007 - 17:17

Thea En Louk:

We dachten al dat jullie verdwaald waren, dus toch. Leuk om jullie weer op de website te zien, fijn dat alles goed gaat.
    Veel plezier en groetjes uit NWH

• 11 April 2007 - 18:24

Hans:

Leuk om iets van jullie te horen, gave auto hoor, enne.. zijn die catussen nu werkelijk eetbaar?
    Veel plezier.
    Groetjes

• 11 April 2007 - 21:07

Ina Adriaan:

hoi hennie en paul

ik wist niet precies wanneer jullie weg zouden gaan maar hier het antwoord
    hoeveel T'shirts volgen er nog

nou ik hoor het al dat verdwalen niet alleen bij ons gebeurt
    we wachten wel weer op het volgende verhaal maar geniet ervan

groetjes ui berkel

• 11 April 2007 - 21:59

Trees En Fer:

Hallo Paul en Hennie, we hebben erg naar jullie bericht uitgekeken, maar een weekje verdwaald zijn is toch wel erg veel hoor. Maar ja, overal zat kak tussen en das nie leuk toch?
    Druk, druk, druk enz. afijn, nog heel veel plezier gewenst,
    We willen nog wel graag meer verhalen lezen hoor. En evt. ook nog graag wat foto's. Groetjes, Fer en Trees.

• 11 April 2007 - 22:18

Frank:

Heet, cool, jullie maken blijkbaar kennis met de verschillende weersgesteldheden. Groot land, dus niet vreemd.
    Maar het lijkt erop dat jullie het naar de zin hebben, en daar doe je het toch voor.
    Geniet dus nog maar lekker en pas op voor loslopend wild.

P.S.
    Ik zal jullie ervaringen ook doorgeven aan mamma.

• 12 April 2007 - 07:48

Belinda:

Fijn om wat te horen van jullie. Verdwalen kan gebeuren maar het shoppen heeft het wel weer goed gemaakt denk ik!
    Veel plezier nog en tot de volgende mail.

groetjes,

Belinda

• 12 April 2007 - 12:04

Monique En Willem:

Hé, eindelijk bericht!! We dachten al, waar blijven ze. Gave auto en shit dat jullie verdwaald waren, is ons daar ook bijna gebeurt. Is ook een hele grote, onoverzichtelijke stad dat Phoenix. Geniet er verder van en we wachten vol spanning op jullie volgende bericht :-)

MoWi

• 12 April 2007 - 14:56

Mya:

Hoi, Gelukkig zijn jullie weer terecht,ik was even bang dat er iets mis was met de mail.
    Leuk van dat cactusboek!,zodra Bas thuis komt, ga ik hem blij maken!
    Veel plezier!
    groetjes en tot horens!

• 12 April 2007 - 20:18

Anneke:

Hoi Hennie en Paul,
    Blij eindelijk nieuws te lezen!
    Jullie heb alweer aardig wat gezien...
    Gaat het met je voetje? Ik hoop dat je er minder last van hebt, zodat je lekker kan genieten daar.
    Veel plezier en tot de volgend mail!Groetjes,
    Anneke

• 12 April 2007 - 21:03

Bas:

Reizigers, ik ben ontroerd. In den vreemde aan mij gedacht, een boek gekocht en dat de hele vakantie meeslepen. Werkelijk... Veel plezier nog!