Over 6 weken is het alweer zover !
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul
29 Juli 2010 | Nederland, Zoetermeer
Vandaag precies over 6 weken gaan we weer naar "The States" Yeh....
Dit keer vliegen we aan op Boston, blijven daar een paar dagen en gaan dan naar New Hampshire.
We zijn daar uitgenodigd voor een dag of 2 bij Donna, haar heb ik leren kennen op de Beadcruise van dit jaar.
Zij brand zelf erg mooie glaskralen en gaat mij natuurlijk bij haar in de buurt wat Beadshops laten zien.
Paul moet dan in de tussentijd iets anders verzinnen om te doen !
Daarna rijden we door richting Toronto, daar is een Grote Beadshow !
Mijn roommate van de Cruise geeft daar Workshops.
Met haar gaan we dan 's avonds ergens wat eten en bijpraten.
Uiteraard ga ik 1 dagje (of misschien wel 2) shoppen op de Beadshow.
Na al deze kralerij rijden we of terug naar een mooi natuurpark boven Ottawa of we rijden direct door naar de Niagara Falls.
Hierna gaan we Pennsylvania in, daar willen we oa naar The Amish County.
Ook gaan we naar Hershey, daar is ieder jaar in de eerste week van oktober een hele grote USA Car Auction.
Gisteren vond ik toevallig ook nog een hele grote USA Swap Meeting in Carlisle.
Die is een paar dagen voor de Hershey show.
In Carlisle had ik toevallig al een Motel geregeld voor de Auction in Hershey.
In Hershey zelf was nl in Januari alles al volgeboekt ! Er komen nl ieder jaar erg veel bezoekers op deze veiling.
Na al dit auto geweld rijden we via Maryland naar Washington.
Onderweg stoppen we nog ff in Baltimore om koffie te drinken of te gaan lunchen met Mary.
Bij haar bestel ik mijn mooie gekleurde Rubber O-Rings.
Daarna moeten we snel door naar Washington, de auto inleveren en dan aan het einde van de middag vliegen we vandaar uit door naar Phoenix.
We slapen dan 1 nacht in Scottsdale, gaan de volgende dag en misschien 's avonds daar nog ff de stad in.
Het is daar nl erg leuk, veel Indian Art shops en ook een paar leuke Bead Store's.
Dan rijden we door naar Sedona. Daar blijven we een hele week en zijn dan weer gezellig samen met Rosemary & George
en hun vrienden Don & Mary Ellen.
Het eerste weekend is er een Art Festival, daar gaan we natuurlijk ff heen. We hebben daar ook speciaal rekening mee gehouden.
En verder gaan we met zijn allen weer een aantal leuke tripjes doen en natuurlijk ook weer shoppen in Sedona.
Aan het einde van deze week rijden we weer terug naar Scottsdale, we hebben dan op vrijdagavond een diner afspraak met weer iemand
van de Beadcruise.
Zaterdagavond is er nog een grote USA Carshow in Scottsdale waar we nog heen gaan.
En na dit alles moeten we helaas die zondag weer naar huis......
Maandagochtend vroeg zijn we dan weer in Amsterdam.
De rest van de dag een beetje rustig aan doen en dan dinsdag weer aan het werk !!!
Maarja daar ga ik voorlopig nog maar niet aan denken.
Nou we hebben er weer veel zin in hoor !!!
Voor mij zit er weer genoeg kralerij in deze trip en voor Paul natuurlijk ook weer de nodige USA Cars.
Dus al met al voor allebei weer wat wils.
Grtjzzz Hennie
29 Juli 2010 - 13:22
Hoi,
Dat ziet er weer goed uit.
Wat een heerlijk vooruitzicht.
groetjes,
Jos -
29 Juli 2010 - 13:42
Ron En Anja:
Ziet er weer leuk uit !!
Voor ons duurt het trouwens nog 4 weken voordat we naar New York vertrekken.
We zijn druk met lezen en plannen wat we daar allemaal willen gaan zien enzo .. dus als iemand die dit leest nog tips heeft ?? graag hoor !!
Hé Hennie .. guess what we will be doing next year ?
Already booked an Alaska Inside Passage Cruise !!
hoor je binnenkort allemaal wel ..
groetjes van ons Xx -
29 Juli 2010 - 18:42
MoJo:
Heerlijk weer hoor! Jammer dat er deze keer geen meeting inzit, alhoewel het niet veel scheelt. Over 5 weken vertrekken wij naar Washington DC, maar zijn alweer weg als jullie daar aankomen. Jammer! Ik wens jullie alvast veel plezier.
Groetjes, Monique -
29 Juli 2010 - 19:20
MoJo:
Hoi Hennie, ik lees net je berichtje op ons weblog. Dus hier nog even antwoord; we gaan op zaterdagavond naar de Grand Ole Opry in Nashville. Dat is een show die sinds 1925 live voor een radio en tv programma wordt opgenomen met diverse country artiesten. De artiesten zijn pas een week van te voren bekend, dus dat is afwachten. Alan Jackson komt er bv vaak. Er is een overstroming geweest,de show/opname is nu wel in een ander gebouw (Ryman Auditorium).
Groetjes weer, Monique -
30 Juli 2010 - 07:02
Lenny:
Hoi hoi,
Geweldig weer die reis!!! En heel veel beads!!!Paul verzin iets leuks om te doen daar, maak alvast plannen!!Maar jij hebt ook de cars natuurlijk!! Geniet alvast van de vooruitzichten. Ik zie jullie binnenkort weer.
Groetjes
Lenny
xxx -
30 Juli 2010 - 10:33
Jan....s:
wat leuk dat jullie weer gaan ik hoop dat je veel kralen vind en paul die gaat toch zijn eigen weg in de auto.s GR.jan..s -
30 Juli 2010 - 14:20
Louk:
Hoi Hennie & Paul;
Het ziet er weer groots opgezet uit. " Wat een geweldige planning ! "Ik zat toevallig voor m'n PC, toen je aankondiging binnen kwam op: 29-07-2010;14.40 uur.
Er heeft nog niemand over geschreven, dus doe ik het maar.
Over Paul maak ik mij geen zorgen.
Maar Hennie;
let je wel op het gewicht, het kost je op de terugreis toch al gauw € 10.= per kilo, transportkosten voor overgewicht !
Ik heb het dus over ál die kralen die je voornemens bent te kopen !!!
HÉÉL VÉÉl PLEZIER SAMEN. -
01 Augustus 2010 - 22:29
Willem Bor:
Wij hebben het alweer gehad maar jullie kunnen nog gaan genieten. De plannen zien er in ieder geval goed uit. Ook ik ga jullie weer proberen te volgen. -
08 Augustus 2010 - 10:19
Trees & Fer:
Hoi, erg leuk dat jullie dit jaar weer gaan. Heel veel plezier samen. En koop maar weer veel exotische kralen. (met bon) Wij horen het wel weer. doei
25 Augustus 2010 - 19:31
M&P:
Hoi Hennie en Paul,
Pffffff de energie spat van jullie plannen af! Heerlijk. Ook wij zijn ons aan het voorbereiden op ons “rondje West” avontuur in precies dezelfde periode. Maar zo ver is het nog niet, ik heb nog 2 weken om jullie uit te horen over alles wat wij MOETEN zien ha ha ha. We horen het wel. Ik neem maandag even pen en papier mee, dan noteer ik alle leuke plaatsjes, bezienswaardigheden en overige tips! Als bewijs dat we dat ook werkelijk gezien hebben sturen we jullie de foto’s toe. We hebben er nu al heel veel zin in. Hen, ga je ook op zoek naar mooie bijzondere parels? Daar ben ik altijd in geïnteresseerd. Daar kan ik nooit genoeg colliers van hebben en dan heeft Mark ook meteen iets leuks voor mijn verjaardag. gr. M&P
26 Augustus 2010 - 06:48
Louk En Thea:
Hoi a.s. vakantiegangers,
De planning is weer geweldig en voor ieders hobby weer aandacht.
Wij genieten wel mee via de reisverslagen en foto's. Toch leuk dat zoiets kan.
Alleen vanaf 19-8 rusten wij uit en nemen we geen laptop mee. Alle verslagen lezen we dan na onze vakantie.
grtzz Thea -
26 Augustus 2010 - 08:31
Corriejanne:
Wat hebben jullie 't allemaal goed gepland !! Alvast héél veel plezier - maar dat gaat vast wel lukken. :)
Graag tot ziens bij de HKC,
Corriejanne -
26 Augustus 2010 - 12:20
Jan...s:
ik wenst jullie 6 sept een goede reis naar de vs en heel veel plezier daar -
28 Augustus 2010 - 16:17
José:
Hoi Hennie en Paul, ik ben stik jaloers op jullie (grapje!) geplande reis!!!! Nee hoor, ik gun het jullie van harte.
Lijkt mij heerlijk om in allerlei steden op 'kralenjacht' te kunnen gaan. En daarnaast ook nog genieten van de "american ars" hmmmmmm
Nou, geniet lekker van de nog voorpret en daarna de reis naar de USA!!!!!!
En Hennie, als je wat moois ziet mag je dat voor mij meenemen hoor hahaha gaaf kralen uit America.
VEEL PLEZIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
28 Augustus 2010 - 16:21
José:
Hier ben ik nogmaals , het zou leuk zijn als jullie hier ook foto's en/of video's plaatsen.
XXX José -
08 September 2010 - 12:31
Ida:
Hallo vakantiegangers.
Een hele prettige vakantie toegewenst.
Groetjes Ida -
09 September 2010 - 11:38
MoJo:
Hoi, eindelijk is het voor jullie dan ook zover! Hele goede reis en wij zullen jullie vanuit de States ook volgen. Bedankt voor jullie berichtjes in ons gastenboek.
Ga lekker genieten!!
Groetjes, Monique
www.op-reis.eu/reisverslagen/ -
09 September 2010 - 12:14
Jacqueline:
Hey Hennie en Paul,
Wilde jullie ff een fijne reis toewensen, maar heb per ongeluk gedrukt zodat mijn emailadres uit jullie bestand verwijderd wordt. Dit wil ik helemaal niet. Kunnen jullie me er weer inzetten. Thanks en een hele goeie reis. x Jacq. jdreijer@versatel.nl
09 September 2010 - 21:17
José Groenheide:
Hoi luitjes, als het goed is zijn jullie vandaag vertrokken voor het USA avontuur!!!!!!
Heel veel plezier daar!
ps ook ik heb per ongeluk op het linkje gedrukt om geen email meer te ontvangen, dus zet mijn email er aub weer in zodat ik jullie kan volgen. jose.groenheide@gmail.com
Groetjes José