Sedona - Reisverslag uit Sedona, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu Sedona - Reisverslag uit Sedona, Verenigde Staten van Hennie & Paul - WaarBenJij.nu

Sedona

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Hennie & Paul

30 September 2009 | Verenigde Staten, Sedona

Dinsdag 29 September
Miles: 28683
Temperatuur: 79F

Na een lekker ontbijt, idd geen brood hier maar meestal muffins of Danish Pastry, dat is bij de Motels dan meestal zijn we op weg gegaan om de mooie rode rotsen te gaan fotograferen.Met de zon in de rug wat dat altijd wel mooi maar tegen de zon in krijg je altijd een waas. Beetje jammer.Maarja. We hebben er toch een heleboel kunnen maken. We zijn ook bij de Chapel van de Holy Cross geweest. Mooi hoor, maar dan het uitzicht vanaf boven bij de kerk.Je ziet het trouwens ook al als je aan komt rijden. Een Mega groot macho huis met een idem tuin.
Het past totaal niet in de omgeving. Ik snap niet dat het stadsbestuur van Sedona dat goed gevonden heeft.Nou kijk zelf maar eens. We zetten een foto op de site. Het schijnt van een dokters echtpaar uit Phoenix te zijn, en het is al in aanbouw vanaf 2001 en nog steeds niet klaar. Maar oke genoeg hierover. Ook zijn we onderweg nog even bij een hele leuke winkel geweest waar ze weer allemaal erg leuke dingen vnl voor in de tuin hebben. Verder zijn we in een plaatsje verder op in Oak Creek Village ff wat info gaan vragen bij Eaglerijder, dat is een zaak die Harley's verhuurd.Ook nog ff bij een kleine Outlet Mall geweest oa bij de Gap store. Leuk knalrose shirtje gekocht bij mijn veels te dure cowboy ketting. En nog een leuk shirtje (tuurlijk ook rose maar dan licht) voor Jiska. Bij TacoBel een quesadila gegeten en toen daarna weer terug gegaan richting Sedona Uptown.
Daar ook nog wat winkels gekeken en daarna weer ff naar de zonsdondergang gaan kijken bij het vliegveld.
Die was weer heel anders als gisteren. Daarna lekker wat gaan eten bij een Mexicaans restaurantje, Casa Bonita vlakbij ons Motel.
We hebben Chicken Fajita's gegeten, heerlijk !!!
Daarna lekker naar het motel, mail gecheckt, internet gekeken en een tijdje met Rosemary gebeld.
En toen was deze dag ook alweer voorbij…….

Woensdag 30 September
Miles: 28721
Temperatuur: 78F

Vandaag beetje rustig aan opgestaan, Paul heeft het ontbijtje gehaald in de Lobby en dat hebben we lekker in bed weer opgegeten. Toen toch maar gaan opschieten. Vanaf vandaag is het overal koeler, de temperatuur is zeker met 20F gedaald door het hele land. Hier valt het dan gelukkig nog mee. Het is heeerlijk koel, dus prima shop weer. Om half 11 zijn we weggegaan naar het Art & Craft Village Tlaquepaque, daar zitten de nodige leuke winkeltjes vnl dus Art & Craft.
Met veel mensen ff geklets en weer een hoop leuke ideeen opgedaan.
Daarna naar de Hillside gegaan, daar zitten ook gallery's en andere winkeltjes. Toen nog ff bij een andere grote gallery gekeken Exposures.
En daarna even naar New York Bagel geweest om een bagel te eten.
Na de bagel zijn we ff naar het Motel geweest om wat jewelry van mij op te halen.
Bij een beadstore hadden ze wat rocailles voor mij besteld en die zouden er vandaag zijn.
Ook zou ik dan mijn punnik apparaat & ketting aan haar laten zien.
Eerst nog ff terug gegaan naar Sedona Uptown. Natuurlijk ook naar de winkel waar ik mijn cowboy ketting heb gekocht. Ik wil nl voor aan de achterkant nog een extra charm hebben. Maar die zijn los errug duur, $ 121,-. Ik wil dus ff kijken of er nix te regelen valt. De jongen die er nu staat mag niet lager gaan dan $100,-. daar heeft hij speciaal zijn manager nog voor gebeld.
De charm is dus nog in de winkel. Paul heeft nog een paar leuke Dirt shirts gekocht, sorry Jos, 1 dezelfde als jij. Hij heeft ook een zwarte met zo'n skul erop gekocht, die is ook erg cool.
Verder nog ff rondgekeken en toen rond half 5 ff naar de beadshop om de bestelling op te halen.
Ze vond mijn ketting trouwens ook erg leuk.
Toen weer ff terug naar het Motel. ff gaan zwemmen. Het weer is goed maar als je dan uit het water komt is het toch wel erg koud. Dus daarna snel douchen en weer aankleden.
Toen gelijk maar het verhaal gemaakt en online gezet.
Zo meteen gaan we nog ff terug naar die zaak van mijn ketting. Toen we nl aan het shoppen waren kwamen we de manager van die store tegen bij haar andere zaak. Ze zou zelf voor mij gaan kijken wat ze nog met de prijs kon doen en daarvoor moeten we dus nog ff terug. Het vervolg hiervan horen jullie dus nog wel.
Voor nu de Grtjzzz maar weer aan jullie allemaal.
En weer bedankt voor de reactie' s !!!! Dat vinden we echt heel leuk om te lezen.

PS: Paul is trouwens de hele dag mee geweest om te shoppen, cool he !!!
We zijn weggeweest van half 11 tot bij 17 uur, ik ben echt Super trots op hem !!!
Hennie

Hoi, daar was ik weer .......
We zijn dus weer ff terug gegaan naar die winkel. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb de Cowboy Charm gekocht en er weer een flinke korting op gekregen !!!
Vandaag heb ik de ketting aangehad, en bijna van iedereen krijg ik er complimenten over, en ook de vraag of hij niet erg zwaar is. Wel gaaf toch !!!
Na dit alles zijn we gelijk maar weer eens wat te eten gaan opzoeken. De mexicaan gisteren was goed bevallen. Er was nog een andere mexicaan, Angels en daar zijn we gaan eten. Ik een spinazie Quesadila met chicken en Paul weer Chicken Fajitas.
Daarna nog ff getankt zodat we morgen direct weg kunnen rijden en vervolgens naar het Motel.
Het plan is om niet te laat te gaan slapen, morgen willen we bijtijds weg.
Eindbestemming morgen is weer terug naar Kingman, wel via een andere weg.
Grtjzzz van Ons

• 01 Oktober 2009 - 12:29

RKC:

Hoi Hennie & Paul,

Zo te zien wordt er zalig gegeten daar. we kijken al erg uit naar Paul zijn mooie nieuwe T-shirts vooral die met die skull! Hier gaat het goed maar het is wel erg druk. Om Paul een beetje de indruk te geven: De afgelopen 3 dagen hebben wij 6622 aanmeldingen verstuurd! Het is dus een gekkenhuis met z'n tweeën. Nog veel plezier en we kijken uit naar het volgende bericht!

Wilco & Jeffrey

• 01 Oktober 2009 - 14:56

Sterkte op het RKC.

Groetjes Paul

• 01 Oktober 2009 - 15:24

Jan....s:

eten en nog is eten en dan shoppen maar wel cool dat paul mee geweest is ik hoop voor jou dat hij de volgende keer ook mee ga grtjes

• 01 Oktober 2009 - 16:05

Jos:

Heb je wel een zakje dirt bij dat shirt gekocht? Anders krijg je problemen bij het wassen!

groetjes,

Ach in Z'meer ligt dirt genoeg toch Paul,

groetjes Carl.

• 02 Oktober 2009 - 03:47

Paul:

Ja Carl, maar dit is mooie rode Dirt uit de bergen hier.
    Daar verfen ze de T-Shirts mee, HAHA.

Groetjes Paul

• 02 Oktober 2009 - 03:53

Paul:

He Jos ik ben helemaal vergeten om een zakje Dirt mee te nemen.
    Maar jij hebt toch wel genoeg meegenomen?

Wij zitten nu in Kingman en hier is de aarde niet meer rood.
    En morgen gaan we vroeg door naar de Grand Canyon.
    Dus is er geen tijd meer om terug te gaan en te gaan graven.

Groetjes Paul.

• 03 Oktober 2009 - 18:54

Lia :

Wat leuk dat jullie het zo naar je zin hebben, geniet ervan!